Sæsonkort er netop blevet klar til salg – og vi vil her gennemgå dine muligheder for køb af sæsonkort.
(Nu kan du som pensionist også med fordel købe sæsonkort.)

Du køber sæsonkort her:
https://fcfredericia.dk/billetter/

Til den kommende sæson har du tre muligheder, se længere nede.
1) Sæsonkort til Red Pride ståplads sektion på abonnement (skal book plads/billet fra kamp til kamp).
2) Sæsonkort til siddeplads på den nye tribune på abonnement (kan ikke vælge plads på de to midterste sektioner, og skal fra kamp til kamp vælge/booke ledig plads).
3) Sæsonkort med fast siddeplads i midten på den nye tribune – Kongepladserne!

Alle børn til og med 15 år kommer gratis ind på Monjasa Park ved fremvisning af billet til 0kr. og ID. Det betyder at børn fremover skal booke en billet til 0kr., for at komme ind på Monjasa Park. Man kan ikke længere bare dukke op med sit ID i hånden.
Hvis man dog ønsker sæsonkort med fast plads sammen med f.eks. sin far eller mor, så skal dette købes. Se mere længere nede under “Kongeplads”.

Man vil ikke længere modtage et fysisk sæsonkort. Alle sæsonkort og billetter vil blive tilgængelig online, som betyder at man enten skal udskrive sine billetter eller medbringe sin tlf., hvorpå at vi kan scanne billetten i indgangen.
Vi anbefaler at sæsonkort og billetter løbende downloades til din wallet på telefonen.

Køber du sæsonkort senest d. 12 august, så vil du til kampen d. 13 august få en “Stadion Menu”, som består af 1 x øl/sodavand + 1 x grillmedister med brød.

Ved køb af sæsonkort til Red Pride sektionen er du automatisk medlem af Red Pride. Ønsker du at være medlem af Red Pride eller støtte Red Pride, men har sæsonkort til den nye tribune, så kan du melde dig ind her: https://fcfredericia.dk/fanklub/

Kontakt bs@fcfredericia.dk, hvis du har behov for en handicap plads som sæsonkort.

RED PRIDE SÆSONKORT
Køb sæsonkort til ståafsnittet på den gamle tribune til samtlige kampe i NordicBet Ligaen og Pokalturneringen.

Sæsonkort til Red Pride sælges kun på abonnement, som automatisk bliver trukket hvert måned på den dato hvor du meldte dig ind. Det trækkes fra den konto som hører til det betalingskort du benyttede dig af ved køb.

OBS! Til den første kamp i mod Hobro IK vil vi maile alle Red Pride medlemmer en billet til den nye tribune, sektion A. Vi kan ikke bruge ståafsnittet på den gamle tribune grundet COVID-19 restriktioner.
Meld dig ind senest d. 22 juli.

 • Voksen, +16 år: 50 KR. PR. MÅNED
 • Pensionist: 35 KR. PR. MÅNED
 • Hvis du køber sæsonkort til Red Pride er du samtidig medlem af fanklubben.
 • Som medlem af fanklubben får du gratis busture, når vi spiller rundt omkring i landet.
 • Har du købt sæsonkort til Red Pride, så skal du løbende booke en billet pr. kamp på vores hjemmeside. Ved køb af billet indtaster du din sæsonkortkode (aktiveringskode), som du vil få tilsendt ved køb af sæsonkort.
 • Kan du ikke selv deltage til en kamp, så er du velkommen til at sende din billet videre til en kammerat.
 • Du får billetterne tilsendt på e-mail, som du selv printer eller viser på din telefon, hvilket betyder at sæsonkortet i sig selv ikke giver adgang til Monjasa Park, du skal booke din billet hver gang.
 • Abonnement er bindende i seks måneder.

SÆSONKORT TIL DEN NYE TRIBUNE
Køb sæsonkort til en siddeplads på den nye tribune til samtlige kampe i NordicBet Ligaen og Pokalturneringen

 • Voksen, +16 år: 60 KR. PR. MÅNED
 • Pensionist: 40 KR. PR. MÅNED
 • Har du købt sæsonkort med unummereret siddeplads, så skal du løbende booke en billet pr. kamp på vores hjemmeside. Ved køb af billet indtaster du din sæsonkortkode (aktiveringskode), som du vil få tilsendt ved køb af sæsonkort.
 • Du får billetterne tilsendt på e-mail, som du selv printer eller viser på din telefon, hvilket betyder at sæsonkortet i sig selv ikke giver adgang til Monjasa Park, du skal booke din billet hver gang.
 • Abonnement er bindende i seks måneder.

SÆSONKORT TIL DEN NYE TRIBUNE – KONGEPLADSERNE
Køb sæsonkort med fast plads på den nye tribune til samtlige kampe i NordicBet Ligaen og Pokalturneringen i efteråret!

Med dette sæsonkort får du mulighed for at reserverer dit eget sæde til alle kampe, og det de bedste pladser på den nye tribune – Kongepladserne.
Sektion D og E midt for banen og de højeste rækker 5-10

 • Voksen, +16 år: 400 KR.
 • Pensionist: 300 KR.
 • Børn: 100 KR.
 • Hvis du har købt sæsonkort med fast plads, så vil billetsystemet maile dig en PDF-fil med alle billetter til efterårs sæsonens NordicBet Liga kampe på Monjasa Park umiddelbart efter dit køb.
 • OBS! SENESTE DAG FOR KØB ER 12. AUGUST – GÆLDER TIL OG MED DEN 31. DECEMBER! (vi åbner igen i 2022 for salg af kongepladser til foråret 2022).