Jonathan Kjær og Mikkel Basse har begge kontraktudløb ved årsskiftet, og deres kontrakt vil ikke blive forlænget.

Kjær og Basse har begge vist det niveau, som vi forventede af dem, da de kom til klubben. Årsagen til, at vi ikke forlænger, er, blandt andet, at vi søger forstærkninger på andre positioner.

Mikkel Basse kom til klubben i februar i år, og den centrale midtbanespiller nåede at spille 20 kampe for klubben, hvortil han kvitterede med ét mål i pokalkampen mod Hvidovre IF tilbage i oktober måned og mange gode minutter i FC Fredericia-trøjen.

Jonathan Kjær tilstødte truppen i sommers fra Dalum IF, og det nåede at blive til 11 kampe i den røde trøje for venstrebacken, som startede sin tid ud med 120 minutter i Næsby og efterfulgte med mange gode indhop.

Cheftræner Michael Hansen siger om spillerne:
– De har været en fornøjelse at arbejde med. De har ikke kikset et træningspas, de yder altid maksimalt i træning og på banen. De varmeste anbefalinger herfra, og jeg håber de finder samme glæde et andet sted, som de har fundet her. Jeg kan kun give dem en god afsked og et håb om, at de finder et andet sted, hvor de kan folde deres potentiale ud. Når det ikke lige skulle være hos os, behøver det ikke være en bremseklods for dem. Vi har virkelig haft god gavn af deres tilstedeværelse her.