Anders Holvad scorede målet til 3-1, som viste sig at være det vindende mål, da udeholdet reducerede til 3-2 til allersidst i opgøret. Og selvom vi var bagud ved pausen, tvivlede vi ikke på konceptet og blev bare ved med at klø på:

– Vi snakkede om, at vi skulle fortsætte. Vi kunne gøre det bedre på bolden, men vi skabte mange chancer, og det handlede bare om at få puttet den ind.

– Vi får lavet 3 mål, og det er vigtigt. Det er tit mod Nykøbing, at der kommer en masse chancer og en masse mål. Det er vigtigt, at vi får de tre point, så nu venter to spændende kampe mod to gode hold, og vi glæder os til det.

Efter kampen, var det mange af de samme ting, som cheftræner Michael Hansen også sagde. Vi holdt fast i vores spil, og udslaget var, at vi fik puttet bolden i kassen i anden halvleg:

– To gode hold, der offensivt prøver mange ting. Det var en god kamp, og vi fornemmede, at der lå noget og ventede på os, selvom vi var bagud ved pausen. Jeg føler, at det var os selv, der spillede kortene over i Nykøbings hænder i anden halvleg, så der skal vi være glade for gode redninger og forsvarssituationer.

– En fortjent sejr, mod et modent og godt Nykøbing-hold. Det var vigtigt for mig, at vi løftede vores boldomgang. Kampene er jo meget lige, og det bliver de næste to også. Jeg synes ikke, at man kan pege mange kampe ud, hvor det ikke har været lige. Og det er altid godt at komme ind med nogle sejre. Det skal vi ikke stoppe med i de sidste kampe, der skal vi også have noget med. Det bliver spændende.