Det blev desværre til et nederlag mod AC Horsens i årets sidste kamp hjemme på Monjasa Park.

Du kan se højdepunkterne fra kampen lige her:

Læs en kommentar fra cheftræner Michael Hansen lige her:

– De er jo skarpere end os. De første halvandet minut siger det meget godt. Vi er meget omkring deres felt i første halvleg, vores opbygningsspil fungerer fint, og vores tekniske niveau er godt. De 6-7 gange vi mister bolden, der bliver de farlige i den anden ende, det må vi erkende. Og de har 2-3 andre større tilløb til tingene udover målene. Til gengæld synes jeg, at vi skaber ting oppe i den anden ende, som nogen bliver farlige og andre lige ved og næsten.

– Trods 2-0 mod et hold, der lukker godt af og har nogle kompromisløse forsvarsspillere, så synes jeg faktisk, at vi prøvede at byde dem op til dans. Vi taber til et hold, der er skarpere og bedre end os i felterne, og banen og tiden lige nu, at dem der kom foran, havde en fordel i tingene. Det var svært i dag.

– Jeg synes, at vi har fået afsluttet et efterår, der virkelig har været stærkt. Vi har fået et ret klart syn for sagen, hvad vi mangler, og hvad vi skal arbejde med og den kvalitet, vi skal putte ind i kampene. Vi ved, hvordan vi kommer op til de hold, der er bedre end os lige nu. Vi har været ret langt fra point mod de modstandere, selvom attituden og spillet har været fint.

– Det giver mig blod på tanden til at gå på ferie for lige mentalt at få et break, men vi bliver jo nødt til at prøve at holde os inde i kampen så længe som muligt. Top seks ligner en realitet, og så skal vi gerne have så mange point med som muligt, så vi holder os så tæt på gruppen i toppen som muligt.

– Vi har et stykke arbejde op. Det er ikke langt, men alligevel nok. Vi skal individuelt blive bedre, og vi skal sætte tingene bedre sammen. For eksempel handlede det meget om standarder i starten af sæsonen. Det var vi rigtig dygtige til i starten, og det begyndte så at halte lidt ned. Mål imod var vi gode til i starten, nu er vi et af de dårligste. Vi skal finde en god base på vores hold, som jeg synes, at vi har.

– Vi har en god mulighed for at holde på dem, vi har. På en eller måde er der nogle gode ting i basen. Nu skal vi tage et større spring, end dem der er foran os gør, ellers ender vi langt bagud. Vi skal være længere med, og det starter jo med de sidste fire kampe i grundspillet. Så vi skal have en god opstart, så vi kan lægge et godt fundament, inden slutspillet starter.