Vi har skrevet under med 18-årige Andreas Lausen på en 2-årig aftale fra Esbjerg fB, og Andreas ser frem til at komme i gang i FC Fredericia:

– Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve noget nyt og få nye oplevelser. Der er et rigtig godt sammenhold her i klubben, og det glæder jeg mig til at være en del af. Jeg glæder mig også til at få en masse spilletid.

Lausen kommer fra Esbjerg fBs U19-hold, hvor han har været med til at vinde DM-sølv. Han var med i lørdagens træningskamp mod AC Horsens, hvor han også gjorde en god figur.

Den unge Lausen spillede i sin ungdom i SUB Sønderborg, som er kendte for at skabe gode talenter. I FC Fredericia skal Lausen bruge og videreudvikle sin kompetencer, som han har både tilbage og fremad i banen:

– Jeg er meget pasningssikker, og jeg kan godt lide at angribe og have bolden. Jeg er godt til at holde i bolden, og jeg kan også erobre den, hvis det er det, der skal bruges. Så er jeg også god til at sparke på mål.

Andreas Lausen tiltræder truppen med det samme, hvor han skal være en del af de sidste sæsonforberedelser, inden NordicBet Ligaen for vores vedkommende bliver sparket i gang på Monjasa Park på fredag mod Hobro IK.

Direktøren Stig Pedersen siger selv om den unge midtbanespiller:

– Andreas har vist sig godt frem i den korte tid, han har været hos os. Han er en lovende ung spiller, som jeg tror, at vi kommer til at se meget til. Han er god på bolden, og han passer godt ind i truppen. Andreas er et stort talent, som har spillet på Esbjergs U17 og U19 hold, hvor han blandt andet var med til at vinde sølv. Han passer godt ind i den tråd, vi rekrutterer spillere i, og vi forventer os meget af ham.

Lausen får nummer 19 i FC Fredericia.