Sæsonens første kamp endte med en sejr, da vi hjemme på Monjasa Park slog Hobro IK med 2-0, og det gav tro på tingene, siger cheftræner Michael Hansen:

– Det er altid rart at starte med en sejr. Der var fire nye i vores startopstilling, og man er spændt på, hvordan de lige fandt relationerne på banen. Så det gav os da helt klart lidt ro, selvom det selvfølgelig kommer til at gå op og ned her i starten, men det var en god start.

Den gode start skal følges op på søndag eftermiddag, når vi skal en tur til Falster for at møde Nykøbing FC, og selvom de er oprykkere, er de en meget velkendt modstander i NordicBet Ligaen:

– De har jo været en fast del af 1. division igennem de seneste par sæsoner. Fodboldstilen kan jeg kende. Det var en god bekræftelse i, at Nykøbing er et godt fodboldhold. Det bliver en kamp mellem to hold, der gerne vil kombinere sig frem i banen. Det er et rutineret hold i NordicBet Ligaen, som vi skal have meget respekt for. Det kan blive en rigtig underholdende kamp, mener cheftræneren.

For at vi skal bygge videre på sejren, er det også vigtig at lære af de ting, der fungerede knap så godt:

– Hvis vi skal have noget med mod Nykøbing, skal vi præstere ligesom vi gjorde mod Hobro IK eller bedre. Vi skal lære af de perioder, hvor vi havde det svært og være gode til at løse de situationer, fordi dem kommer vi helt sikkert i på Falster. Det bliver en god mundfuld og en god udfordring for os, slutter Michael Hansen.

Kampen spilles i morgen søndag klokken 15.00, og den bliver vist på Viaplay.

Se hele interviewet her –> https://youtu.be/Czws4ovQQ1M