Vendsyssel FF har den seneste tid været et hold, som vi har haft mange tætte kampe mod. De seneste tre opgør er blevet til et 1-1-resultet, og Michael Hansen forventer også, at morgendagens opgør bliver tæt:

– Det bliver også en meget lige kamp i morgen. Det gode ved pokalturneringen er, at vi har fordelt minutterne til truppen, og derfor håber jeg på, at vi står skarpt her til de sidste fem turneringskampe. At alle vores spillere har været i konkurrencedygtige situationer, er vigtigt. De er blevet matchet i kampsituationer. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi røg ud, men nu kan vi fokusere på de sidste fem kampe her.

Og selvom Vendsyssel har et godt hold med gode spillere, er det vigtigt, at vi først og fremmest holder fokus på os selv:

– Vendsyssel kommer lidt med et uudnyttet potentiale endnu. De har noget rutine i spillerne, og de har noget fart. De har noget dygtige spillere med fysik, og de har et fast koncept, hvor jeg tænker, at det er det, der er spændende. Det handler meget om koncept kontra relationer. Og det er her, jeg ser pokalkampene har været gode for os. Det har givet relationer.

Nu er det fuld fokus på NordicBet Ligaen, hvor vi har fem kampe tilbage i år:

– Så glæder vi os til de sidste fem kampe, og der kan vi jo passende starte med at lave et godt resultat mod Vendsyssel. Jeg har en sund og naturlig respekt for vores modstander, som jeg altid har. Men meget af vores fokus vil først og fremmest være på vores præstation. Vi kommer fra to gode præstationer i turneringen, og vi skal tvinge det over til, at vi har skarphed og kvalitet i vores spil, siger Hansen og fortsætter:

– Vendsyssel kommer til at byde rigtig godt ind, og det bliver en lige kamp. Så skal vi være dygtige nok til at få tippet kampen over til vores fordel, som vi har været i de seneste to turneringskampe.

Det er et stykke tid siden, at vi har sejret på hjemmebanen, og her mener cheftræneren, at det er vigtigt, vi får sejren på Monjasa:

– Efter det her kommer koncentrationen og arbejdsomheden i holdet, og vi skal være en enhed. Så er det også et stykke tid siden, vi har spillet turneringen på hjemmebanen. Så vi har noget, vi gerne vil give til os selv og det publikum, der kommer. Vi vil gerne have sejren hjemme. Ud af de seneste fem er tre på hjemmebane, så det handler om at få hjemmebanen tilbage.

Generelt står holdet et godt sted, og efter vi har haft et par skader, kan Hansen se lys for enden af tunnelen:

– Jeg kigger også på helheden, og så dykker jeg ned i den enkelte kamp. Vi står et godt sted. En god konkurrencedygtig trup, hvor mange spillere har fået mange minutter. Vi træner godt og konkurrerer godt. Vi ser lidt lys for enden af tunnelen med de skadede spillere. De begynder stille og roligt at kunne være med igen, måske allerede på søndag, og det trøster mig og gør mig optimistisk, siger cheftræneren og afslutter:

– Vi ved også godt, hvilke knapper vi skal skrue på, når vi fejler lidt. Vi skal selvfølgelig gå efter sejren, så vi kan skabe en lille time i turneringen.