Vi hev assistenttræner Morten Dahm Kjærgaard til side efter træning til en snak om topbraget i morgen mod Silkeborg IF.

Ifølge Morten Kjærgaard venter der et rigtig godt hold på Jysk park i morgen:

”Silkeborg er et godt spillende hold. De har lavet lidt om og fået lidt unge spillere ind i deres startopstilling, og har prøvet lidt nyt henover vinteren. Det er et spændende hold, som godt kan lide at spille, og som har en god hjemmebane.”

Assistenttræneren mener også, at det bliver et tæt opgør, hvor bl.a. defensiven bliver afgørende for kampens udfald:

”Jeg er helt sikker på, at det bliver en kamp om at kontrollere kampen og især med bolden. Det bliver selvfølgelig vigtigt, at man kan forsvare sig rigtig godt og kompakt, på en bane som er hurtig og med to teknisk stærke hold, der kommer til at udfordre hinanden.”

Morgendagens opgør bliver også et opgør, hvor forsvaret står overfor Ronnie Schwartz, og det er da også en mand, som Morten og Jonas har kigget på, men Silkeborg er et godt hold på alle pladser, mener Morten Kjærgaard:

”Det er en spiller, som vi selvfølgelig holder øje med, men det gør vi også med alle de andre spillere, fordi Silkeborg har så mange gode spillere. Ronnie Schwartz er rigtig dygtig til at putte ind, når han får chancerne. Så vores store opgave bliver selvfølgelig at sørge for, at han får så få som muligt.”

Inden opgøret i morgen mod Silkeborg IF er FC Fredericia det bedste hold på udebane i ligaen, og det giver også lidt selvtillid i truppen, mener Morten Kjærgaard:

”Det giver da lidt selvtillid, ikke nødvendigvis fordi vi går og tænker så meget over, at vi er det. Men vi kan godt lide at komme på udebane, og nu skal vi op til en fin bane og et godt stadion med lidt gang i den, også fordi det er en tv-kamp. Men vi kommer til at være klar,” afsluttede Morten Kjærgaard.

Kampen starter i morgen kl. 13:45 på Jysk Park, og den bliver også tv-transmitteret på tv3sport.