Efter 0-0 mod FC Helsingør tog vi fat i Mathias ”Malte” Johannsen, der tidligere spillede hos FC Helsingør.

Mathias ”Malte” Johannsen var glad for at være tilbage på Helsingør Stadion:

”Det var sjovt at være tilbage. Det er et sted jeg har haft mange oplevelser både positive og negative, men flest positive. Det er her min karriere har toppet rent oplevelsesmæssigt, hvor vi rykkede op i Superligaen. Så det var sjovt at være tilbage.”

Der var svære betingelser for spillerne i dag, og det sat sig på præstationen:

”Det bliver hård fight i dag. Banen indbød ikke til så meget spil. Og vi havde også som gameplan at lukke af nede bagved, fordi vi har været sårbar de sidste par kampe. Så det var fight og kamp om alle bolde i dag.”

Jonas Dal prøvede en ny formation af i dagens kamp, hvor man spillede med både Erik Nissen, Sonni Nattestad og Mads Eriksen. En formation der ifølge Malte lykkedes fint i dagens kamp:

”Vi holder jo nullet, men Helsingør har dog et par chancer, og vi skaber ikke så meget i dag. Fokus var dog at holde nullet i dag, og at de ikke skulle spille igennem os, og det syntes jeg egentlig, at vi lykkedes ret godt med.

Da holdet formåede at holde nullet og kampens udvikling taget i betragtning, mener Mathias Johannsen, at holdet kan være okay tilfreds med resultatet:

”Vi vil jo gerne rykke op, men vi har været nødt til at sætte en prop i, taget de sidste kampe i betragtning, hvor vi har tilladt rigtig mange chancer til vores modstander. Så at vi holder nullet i dag, det er tilfredsstillende,” afsluttede Mathias ”Malte” Johannsen.

Næste kamp er søndag d. 21. april, når drengene får besøg af HB Køge på Monjasa Park. Kampstart kl. 13:45.