Vi tog en snak med Jonas Dal inden morgendagens kamp mod FC Roskilde.

Matchfixingsagen i Roskilde har betydet, at Peter Foldgast er blevet ansat som midlertidig cheftræner i klubben, og Jonas Dal har svært ved at afkode, om det er en fordel eller en ulempe for os:

”Man kan aldrig vide om det er det ene, eller om det er det andet. Det plejer at give et nyt boost til en trup, men Foldgast er heller ikek helt ny, da han har været ansat som angrebstræner i klubben. Men det er jo mere ag nød end af gavn, at de gør det. Som jeg kender Peter Foldgast, så ved han meget om fodbold, og han skal nok også få gjort det Roskilde hold klar til kamp.”

Sidst vi mødte FC Roskilde, blev det til et nederlag på 1-7, det betyder dog ikke alverden for Jonas Dal:

”Vi har haft noget at revanchere siden den kamp, men kampen mod Lyngby lige efter var den vigtigste. Siden den kamp har vi ikke på noget tidspunkt, har vi ikke set noget der var i nærheden af dengang. Men det kan da godt være, at når vi nu møder dem igen, så er man måske lidt ekstra revanchelysten på grund af det.”

For at få den revanche på søndag er det ifølge Jonas Dal vigtigst, at holdet fortsætte med det spil de har vist de seneste kampe:

”Vi skal spille det spil, vi har gjort de seneste kampe, hvor jeg synes, at vi har spillet rigtig godt. Vi skal spille det spil, og så skal vi lave de kasser der skal til. Vinder vi den her kamp, og vinder vi den sidste, så er jeg ret sikker på, at så bliver vi nummer tre,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen spilles i Roskilde med kampstart kl. 13:45.