Inden morgendagens kamp mod Nykøbing FC tog vi fat i Jonas Dal til en lille snak om kampen.

Nykøbing ligger på fjerdepladsen inden morgendagens kamp, og Jonas Dal mener også, at det er et hold med masser af kvalitet, der kommer på besøg på Monjasa Park:

”Nykøbing har et rigtig homogent hold. De har et hold, der hat spillet sammen i lang tid, de har et hold som kender trænerens mode at spille fodbold på. De har nogle dygtige tekniske spillere, og også nogle fysiske spillere de steder på banen det er nødvendigt, så det er et meget homogent hold.”

Sidst vi mødte Nykøbing, vandt FCF med 0-3 efter en af de bedste præstationer i sæsonen, og Jonas Dal ville da også glædeligt, kunne tage alt fra den kamp med ind i kampen på søndag:

”Hvis det var så let, så skulle vi tage alt med fra den kamp, for der var rigtig mange ting der fungerede der. Der var meget der fungerede i opbygningen, vores måde at står på defensivt, vores tålmodighed og den måde at tage bolden fra vores modstander de rigtige steder på banen. Så der var mange ting vi gjorde rigtigt i den kamp, og derfor kigger vi også tilbage på den kamp med stor glæde, og det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at vi har taget det lidt med i oplægget.”

Ifølge Jonas Dal bliver det altafgørende at få en god start på søndag og komme foran:

”Det er så hamrende tæt i ligaen, så de gange vi er kommet foran, har vi også langt de fleste gange vundet kampen, og kommer vi bagud, så er det bare sværere. Så vi skal ud med en kontrollerende offensiv, men vi er også på hjemmebane, og vi ved også godt, at vi er ved at have fat i noget her på hjemmebane. Noget af det der bliver rigtig vigtigt er, at vi får sat vores spil ordentligt op, og så at vi forhåbentligt er dem der scorer det første mål,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen starter kl. 13:45 på Monjasa Park i morgen.