Efter dagens træning fik vi en snak med Jonas Dal om de sidste dages træningskampe mod FC Midtjylland og Randers FC samt opgøret på lørdag mod Ringkøbing.

Cheftræneren bruger træningskampene til at prøve forskellige aspekter af spillet af. Bl.a. at spille mere direkte. Noget der til dels lykkedes i de to kampe:

”Mod FCM møder vi et rigtig stærkt hold, og vi er hårdt ramt af skader, så det var lidt en amputeret omgang, og det gjorde det svært for os, at få det til af fungere. Men mod Randers havde vi tre-fire spillere mere til rådighed, og der så det rigtig godt ud både offensivt og defensivt. Vi får skabt mange chancer mod et superligahold, og det kan jeg kun være enormt tilfreds med. Vi har arbejdet med at få flyttet bolden fra den ene side til den anden, hvilket også fungerede godt for os. Defensivt stod vi bare rigtig flot.”

Jonas Dal har lagt meget vægt på, at træningskampene er til for at prøve ting af, og at resultaterne ikke betyder det store. Men 2-2 resultatet mod Randers FC giver dog alligevel selvtillid i truppen:

”Nogle af spillerne var lidt ærgerlige over at spille 2-2, da vi spillede rigtig god fodbold, og måske havde fortjent mere. Men i kampen mod Randers var der rigtig mange gode ting at tage med, og det tager jeg med fremfor resultatet. Der var også mange af spillerne, der gik fra banen med en god smag i munden og en god fornemmelse. Det var en rigtig god indsats af drengene.”

På lørdag venter så den sidste træningskamp inden træningslejren, når FC Fredericia møder Ringkøbing. I denne kamp vil Jonas Dal arbejde videre på de samme ting som i de foregående kampe.

”Vi skal arbejde videre på det samme. Vi skal være gode i vores defensiv, så vi vil sætte en kæmpe ære i at forsøge at spille til nul, da vi ikke har gjort det endnu. Vi skal generelt øve os i at gøre de ting, vi synes, vi er gode til,” afsluttede Jonas Dal.

Kampen mod Ringkøbing spilles i KFUM-parken på lørdag kl. 14:00