Vi fik en snak med Jonas Dal inden aftenens opgør mod Silkeborg IF.

Jonas Dal lægger ikke skjul på, at aftenens kamp er en stor kamp:

”Det er en kamp, der er rigtig vigtig både for Silkeborg, men også for os. Nu gav vi os selv det udgangspunkt, at vi har en hel del at spille for, da vi er med i topstriden igen. Hvis vi vinder, er vi virkelig med, hvor det er sjovt, men en uafgjort kan også komme på tale. Vi går dog efter at vinde. Det er en topkamp, som bliver sjov at spille, også fordi der kommer mange folk. Der bliver god stemning, så vi glæder os.”

De tog seneste opgør i denne sæson blandt de to hold, er begge endt med et 2-1 nederlag til FC Fredericia, men Jonas Dal mener, at det har været marginalerne, der har været på Silkeborgs side:

”Vi skal spille det samme spille, som vi har gjort de andre kampe. Det har været marginaler, der har gjort, at Silkeborg har vundet, og vi har tabt. Sidste gang vi spillede imod dem, havde vi masser af chancer og muligheder, og da vi så får scoret, scorer de på deres første angreb efterfølgende. Vi synes, at vi har været godt med i de kampe, vi har spillet mod Silkeborg, men ikke fået det pointmæssige ud af det, som vi kunne håbe. Så vi ser frem til den revanche.”

Magnus Mattson har gjort ondt på FCF i de første to kampe. Men en skade holder ham højst sandsynligt ude af opgøret i morgen, og det får en betydning, mener Jonas Dal.

”Det betyder jo, at Silkeborg mangler en af deres rigtig dygtige spillere, men derudover skal vi ikke gøre ret meget mere ud af det. Vi skal bare konstatere at de spiller med en anden, som er en anden type spiller, og det har vi selvfølgelig forberedt os på. Men det er klart, at så dygtig en spiller ville være savnet på alle hold.”

Stemningen i truppen er rigtig god op til aftenens kamp, mener Jonas Dal:

”Vi har hele tiden lovet hinanden, at vi skulle have noget at spille for. Når vi så har det, så betyder det jo, at stemningen er rigtig god. Nu ligger vi der, hvor det er rigtig sjovt, og det skal vi gerne blive ved med, så længe det er muligt.”

Aftenens opgør spilles på Monjasa Park, og Jonas Dal mener, at alle i Fredericia og omegn skal komme på stadion i aften:

”Folk skal komme på Monjasa Park, fordi det er en topkamp, og en kamp der afgør, om vi skal være med, hvor det er rigtig sjovt, og vinder vi den her kamp, så er vi virkelig med, hvor det er rigtig sjovt. Så derfor skal folk komme på Monjasa Park, og så skal de komme for at se noget rigtig god fodbold,” afsluttede Jonas Dal.

Kampstart er kl. 18:00.