Vi tog en snak med Jonas Dal efter nederlaget til Viborg FF.

Viborg vandt kampen på to scoringer i de sidste ti minutter:

”De får nogle standardsituationer som de scorer på. Det er sådan set det, der går galt. Vi kunne måske have skiftet anderledes ind. Måske skulle vi have skiftet Sonni Nattestad ind, og ikke Mathias Gertsen, og så alligevel ikke, for Gertsen gør faktisk en god figur derinde. Os trænere står jo ikke inde på banen og header boldene væk, men vi kunne have hjulpet ved at have skiftet anderledes ind. Men vi taber sammen, og vi vinder sammen,” sagde Jonas Dal.

Det har været en træls tendens i denne sæson at lukke mål ind til allersidst, og det er noget der skal laves om på, mener Jonas Dal:

”Vi skal beskytte os selv bedre. Omvendt spiller vi en form for fodbold, hvor vi kommer til at give noget bagud, men det gør vi ikke i dag. Vi spiller en rigtig fin kamp, og vi er meget påpasselige hele holdet igennem. Men den her tendens skal vi have gjort noget ved, også til næste sæson, for vi kan ikke tabe så mange kampe.”

Inden kampen sagde Jonas Dal til spillerne, at det var vigtigt, at de spillede med mod, og det synes cheftræneren også, at holdet gjorde:

”Jeg synes, at vi spiller en fremragende kamp. Jeg er virkelig stolt af den måde, vi spiller på. Vi skaber chancer, og Agon Mucolli scorer et flot mål. Vi gør så mange ting rigtigt, og det er det, vi hele tiden søger efter, men nu står vi her med et nederlag,” afsluttede Jonas Dal.

Næste kamp er allerede på søndag, når vi tager imod Thisted FC på Monjasa Park kl. 13:45.