I dag tog vi en lille snak med Jonas Dal om 3-0 sejren over Ringkøbing i lørdags samt den kommende træningslejr.

I lørdagens kamp var der mange gode ting, men også ting som cheftræneren mener skal gøres bedre:

”Vi fik scoret nogle mål, og det var i særdeleshed godt, og så synes jeg, vi fik flyttet bolden godt rundt. Men jeg var også en lille smule utilfreds med vores duel spil. Det synes jeg ikke rigtig hang sammen. Men det kan selvfølgelig også være fordi, at vi snart skal på træningslejr, og at spillerne derfor passer lidt på sig selv. Men set over hele kampen synes jeg, det lover rimelig godt, og der var også mange gode individuelle præstationer.”

På onsdag drager holdet på træningslejr til Tyrkiet, og sådan en tur er rigtig god for truppen, mener Jonas Dal:

”Det sociale er selvfølgelig godt for truppen. Man lærer hinanden meget bedre at kende på sådan en tur. Den taktiske del er også rigtig vigtig. Og så kan vi italesætte lidt mere, hvad vi gerne vil med det her team i form af nogle møder.”

Med lidt over en måned til sæsonstart er Jonas Dal fortrøstningsfuld inden de drager på træningslejr:

”Vi har haft rigtig mange skader i denne her opstart, men nu lysner det i den grad på den front. Jeg tror måske, at vi kan komme på træningslejren uden folk der er decideret skadet. Men vi har prøvet at skåne spillerne så meget, som vi nu kan op til denne træningslejr, så vi kan have alle med derned.”

Personligt glæder Jonas Dal sig til at tilbringe noget tid med holdet på træningslejren:

”Jeg glæder mig til at have så lang tid med spillerne, hvor de er der hele tiden, og man bare kan have en helt uformel snak med dem. Men også at alt det taktiske formentlig sidder lige i skabet, når vi kommer hjem,” afsluttede Jonas Dal.

Træningslejren foregår i Tyrkiet fra d. 30. januar til d. 8. februar.