Vi tog fat i Christian Sørensen efter træning, for at høre lidt om hans syn om kampen på søndag mod Nykøbing FC.

Trods et bittert nederlag til Silkeborg IF sidste søndag er stemningen i truppen god, mener Christian Sørensen:

”Der en helt fin stemning i truppen. Vi spiller en god kamp mod Silkeborg, og skulle også have haft nogle point med derfra, men det fik vi desværre ikke. Jeg mener dog, at vi spillede den bedste kamp vi har spillet i denne sæson, og det er helt klart noget vi kan tage med til kampen på søndag. Vi har vundet de sidste to hjemmekampe, og det skal meget gerne være den tredje i streg på søndag. Vi ligger med i toppen, og det er sjove kampe hver søndag, så jeg glæder mig i hvert fald til kampen.”

Christian Sørensen ser gerne at holdet kommer med det samme udtryk som i kampen mod Silkeborg:

”Vi skal komme med det nogenlunde som udtryk som i kampen mod Silkeborg. Specielt i anden halvleg hvor vi er aggressive og vinder mange bolde inde på midten, spiller fremad og får skabt rigtig mange chancer. Så skal vi ud og vise at det er vores hjemmebane, og vi skal ud og styre kampen og styre tempoet. Hvis vi gør det, så kunne der godt ligge tre point til os på søndag.”

Nykøbing FC har lukket færrest mål ind i Nordicbet Ligaen, og ifølge Christian Sørensen skal holdet spille hurtigt for at komme igennem Nykøbings defensiv:

”Vi skal flytte bolden hurtigt, og vi skal sørge for at få udnyttet de rum, som Nykøbing giver, for de giver noget rum væk. De har en fin defensiv i Nykøbing, men sidst vi mødte dem, vandt vi 0-3, og jeg tror også, med den plan vi har lagt, at der ligger nogle mål og venter på os, og det tror jeg også Nykøbing er lidt bange for. Vi skal få fyldt feltet op og få afsluttet, men samtidigt sørge for at de ikke løber kontra på os. Vi skal udnytte de rum vi får, og så udnytte chancerne når de kommer.”

I kampen mod Silkeborg blev der brændt mange chancer, og det bliver altafgørende at score på de chancer mod Nykøbing, hvis FCF skal vinde, mener Christian Sørensen:

”Vi skal score på vores chancer, og det gjorde vi ikke i Silkeborg. Men det ligner, at spillet begynder at sidde, så nu skal vi lige have det sidste med. Så det bliver helt sikkert afgørende, hvem der udnytter de chancer der opstår på søndag,” afsluttede Christian Sørensen.

Kampen starter kl. 13:45 på Monjasa Park.