Vi hev Anders Holvad til side efter træningen for at få en snak om kampen mod FC Helsingør på søndag.

Efter to sløjer præstationer, er der ifølge Anders Holvad behov for tre point på kontoen:

”Det er klart, at vi har noget at revanchere oven på de sidste par kampe både resultatmæssigt og præstationsmæssigt. Så vi vil selvfølgelig gerne ud og have tre point, så vi kan hænge på, hvor det er sjovt.”

For at få tre point, mener angriberen, at der er mange ting der skal forbedres fra de forrige to kampe:

”Der er mange ting der skal gøres bedre. Vi giver for mange chancer væk, og vi vil gerne sørge for at FC Helsingør ikke får så mange, men samtidigt skal vi oppe foran være bedre til at putte bolden ind. Så det er noget med at være bedre i felterne, og så få vores spil mere op og køre.”

I fem ud af forårets seks kampe er FC Fredericia kommet bagud, og det vil holdet gerne undgå fra nu af:

”Det er klart, at vi har snakket om, at vi helst ikke skal komme bagud, for det har vi gjort i det fleste kampe i foråret. Så vi har snakket om, hvad vi skal gøre for at organisere os bedre dernede og stå sammen i kæderne. Så det har vi arbejdet på.”

Der er ti point mellem de to hold, men i ligaen slår alle hold hinanden. Anders Holvad mener dog, at FC Helsingør er at hold de skal slå, hvis de vil kæmpe med om topplaceringerne:

”Vi jo snart lige så langt fra nummer et, som vi er fra nedrykning. Men hvis vi gerne vil spille med hvor det er sjovt, så er det klart, at FC Helsingør er en af de hold, som vi skal slå, hvis vi vil spille med om top tre.”

Det altafgørende for at få tre point på søndag bliver ifølge Anders Holvad, at holdet formår at få lukket af i defensiven:

”Vi skal ikke give for mange chancer væk, det tror jeg er alfa omega. Og det er selvfølgelig hele holdet det afhænger af, for at sørge for at det ikke sker. Jeg tror nu også på, at vi nok skal få puttet bolden i kassen,” afsluttede Anders Holvad.

Kampen spilles på Helsingør Stadion på søndag. Kampstart kl. 13:45.

https://www.youtube.com/watch?v=XKS4Ic3oHqw