Det første kvarter af kampen var meget jævnbyrdigt med halve chancer til begge hold. Men efter 16 minutter kom den første store chance i kampen, og den var til FC Fredericia. Niels Letort erobrede bolden inde i feltet, han spillede Dennis Høegh, som spillede den på tværs til Christian Sørensen, men hans forsøg blev reddet på målstregen af en spiller fra Silkeborg IF.

Efter 20 minutter faldt der en ny chance til FC Fredericia, og igen var det til Christian Sørensen. Han forsøgte fra en spids vinkel der overraskede Oscar Hedvall i målet, men keeperen formåede at komme i vejen alligevel.

25 minutter inde i opgøret fik FC Fredericia så en ny mulighed. Jacob Buus smed et indlæg lige i panden på Anders Holvad, men Oscar Hedvall reddede igen.

 Silkeborg fik mange hjørnespark i den første halve time, men de blev først rigtig farlige efter 35 minutter, hvor Stephan Petersen dukkede op ved bagerste stolpe, men han headede de ni sidenettet.

Der skete ikke yderligere i første halvleg, og så kunne de to hold gå til pause ved stillingen 0-0.

Silkeborg fik anden halvlegs første store chance. Efter 54 minutter var Ronnie Schwartz tæt på efter et hjørnespark, men han fik ikke ordentligt traf på bolden.

Minuttet senere forsøgte Christian Sørensen sig fra distancen, men Hedvall reddede uden de store problemer.

68 minutter inde smækkede Andreas Oggesen bolden mod bagerste stolpe, hvor Nicolaj Ritter kom i et løb, men han fik desværre ikke ordentligt ramt på bolden, og så var det barnemad for Oscar Hedvall.

Efter 80 minutter blev Niels Letort sendt i dybden, men han formåede ikke aat få prikket bolden forbi Hedvall i målet.

Efter 85 minutter foretog FC Fredericia deres første udskiftning. Ud gik, Niels Letort, og og ind kom Sebastian Buch.

88 minutter inde i opgøret skete der så, der ikke måtte ske. Ronnie Schwartz kom forrest på et indlæg, og så scorede han til 0-1.

Efter scoringen foretog FC Fredericia deres anden udskiftning. Ud gik Nicolaj Ritter, og ind kom Agon Mucolli.

Der skete ikke yderligere i kampen, og derfor endte kampen med et 0-1 nederlag til FC Fredericia.

Næste kamp for FC Fredericia er torsdag d. 9. maj, når drengene skal til Viborg.