I dag, søndag, tager spillerne sammen med resten af staben omkring holdet på træningslejr i Tyrkiet. Her venter der dem en uge i syden, med træningskampe og faciliteter der ikke kræver hue og handsker.

For at klargøre spillerne bedst muligt til forårssæsonen, sender vi altså hele holdet ned i varmen. Finansieringen af turen bliver løftet af klubben, ligesom spillerne selv også spædet til. Og så har Tandlægerne Vejlevej hjulpet med det sidste, således at turen blev en realitet.

I klubben er vi naturligvis glade for støtten, samtidigt er vi også glade for at spillerne selv hjælper til – og at vi samlet løfter i flok.

Med til at styrke det sociale
Hos Tandlægerne Vejlevej tror man på at træningslejren kan bidrage med noget, som en normal træning herhjemme bare ikke kan – og det handler i særdeleshed om det sociale i truppen.

– Jeg tror på at man med en træningslejr både styrker samspillet på banen, men så sandelig også samspillet udenfor banen. Spillerne kommer til at være sammen på en helt anden måde, end de normalt ville være til træning, hvor man bare ville tage hjem efterfølgende. Her kommer de til at være sammen i en uge. Og med nye ansigter i truppen, så kan turen også sørge for at alle bliver rystet godt sammen, fortæller Jesper Ege Nielsen fra Tandlægerne Vejlevej.

Glad for at hjælpe hvor man kan
Og særligt med henblik på den spændende forårssæson vi går i møde, så mener Jesper Ege Nielsen, at træningslejren kan have en positiv påvirkning på netop det.

– Hos Tandlægerne Vejlevej vil vi naturligvis bidrage med det vi kan, for at spillerne får den bedste start på sæsonen overhovedet mulig. Og hvis vi ved at støtte træningslejren kan hjælpe med det, så gør vi hellere end gerne det, fortæller Jesper Ege Nielsen.

Hos FC Fredericia er vi naturligvis meget glade for opbakningen fra Tandlægerne Vejlevej, og vi er meget stolte af at spillerne selv bidrager – og vi tror meget på at det hjælper os til flere gode resultater og stunder i løbet af foråret.