FC Fredericia havde mange chancer men fik ikke scoret, og derfor endte sæsonens første hjemmekamp mod Hvidovre IF uafgjort 0-0.

Jonas Dal stillede med de samme elleve fra start, som han har gjort i sæsonens første to kampe. Og de startende elleve skulle inden kampen, sammen med resten af stadion holde et minuts stilhed for den tidligere FC Fredericia-spiller, Orhan Avdic, der gik bort lørdag den 4. august.

Christian Sørensens lange indkast blev snittet foran mål, og Mads Eriksen kunne næsten heade bolden ind ved bageste stolpe, dog uden at blive rigtig farligt. Næste chance tilfaldt Christian Sørensen, der med et tørt hug var ved at snyde Hvidovres målmand, Oliver Korch, der dog kom ned og samlede den op.

Anders Holvad stod for næste chance, da han kom fri og sendte et udmærket forsøg mod mål, men han blev afværget af Oliver Korch. Omtrent 25 minutter spillet.

Resten af første halvleg kom Hvidovre mere med i kampen, og havde flere muligheder, som de fik spillet sig til via frispark, omstillinger eller at presse højt når Nybo skulle sætte spillet i gang fra sit mål.

2. Halvleg

På et noget vådt Monjasa Park kom FC Fredericia ud til 2. halvleg med ny gejst og satte sig hurtigt på kampen igen.

Først legede Anders Holvad, som vanligt på hans venstrekant, og gjorde Hvidovres back rundtosset – hvilket resulterede i et hårdt fladt indlæg, der igen blev afværget af et bravt kæmpende Hvidovre-forsvar.  Christian Sørensen kom frem til en stor chance, da han modtog bolden midt på banen, satte tempo på og afsluttede med højre, som tvang Oliver Korch ud i et brag af en redning.

Generelt havde FC Fredericia chancerne til mere på denne våde søndag, på Monjasa Park. Flere standardsituationer kunne være blevet farlige, og man kan diskutere hvorvidt Manrjekar James blev snydt for et straffe. Men det er alt sammen forbi, og ikke til at gøre noget ved. Selvsamme Manjrekar James blev af 572 fremmødte kåret til kampens spiller.

Næste kamp for Jonas Dals tropper er på søndag, hvor turen går over sundet og FC Helsingør tager imod drengene fra fæstningsbyen.