På en glohed søndag startede FC Fredericia sæsonen ud med et nederlag på 3-2 til oprykkerne fra Næstved Boldklub.

Trods fint spil gennem kampens første kvarter, der blandt andet bød på en kanondrøn på stolpen fra Christian Sørensen, var det alligevel hjemmeholdet der bragte sig foran først. Næstveds Kristoffer Munksgaard kom alene igennem med Alexander Nybo og kvitterede med en føring på 1-0, uden der var meget Nybo kunne gøre – 18 minutter var der her spillet.

Der skulle dog ikke gå mange minutter før stillingen blev udlignet til 1-1. Et FC-frispark blev sendt ind i Næstveds målfelt da holdets egen Mark Kongstedt heade kuglen i eget net – 27 minutter spillet.

Der faldt også endnu en scoring, før holdene kunne gå til halvlegspause. FC Fredericia var blevet tilkendt et frispark på kanten af feltet, som debutanten Victor Torp uden større problemer drejer bolden ind i kassen til en føring på 2-1, en scoring der uomtvisteligt betød meget for den unge lejesvend – 40 minutter spillet.

Første havleg bød generelt på megen dominans fra FC Fredericias side.

I anden havleg kom Næstved dog uden med en anden gejst og energi. De pressede hårdt på, og efter 58 minutter gav det afkast, da sjællændernes Kasper Mertz opsnappede en lang frisparksbold og sendte den ind bag Nybo til 2-2.

Efter 70 minutter gjorde Næstveds Finnur Justinussen det til så slutresultatet 3-2.

Startopstilling:

Mål: Alexander Nybo
Forsvar: Jacob Buus – Mads Eriksen – Manjrekar James – Mathias “Malte” Johannsen
Midtbane: Victor Torp – Andreas Oggesen – Christian Ege Nielsen – Christian Sørensen
Offensiv midtbane: Dennis Høegh
Angreb: Anders Holvad

Næste kamp for FC Fredericia på søndag d. 5. august, hvor Jonas Dals tropper igen drager mod Sjælland, hvor FC Roskilde venter.