FC Fredericia henter en ny angriber ind til truppen,  i form af Kenan Hajdarevic, der spillede efterårssæsonen i Brabrand.

“Vi kender Kenan godt, naturligvis fra hans egen tid her i FC, han spillede her fra han var 16 år til han var 20, så han kender klubben og vi kender ham”, fortæller Direktør Stig Pedersen.

Efter Kenan forlod FC i 2010 har han været lidt omkring, og tilegnet sig en masse erfaringer, både fra superligaen og udlandet. Han har siden 2016 spillet i Brabrand IF, hvor han var en vital del af deres oprykning til Nordicbetligaen, med 15 mål i sidste sæson. I indeværende sæson er han også holdets topscorer, hvor han har scoret 7 mål i 17 kampe.

“Kenan kommer fra en tid i Brabrand hvor han har gjort det rigtig godt, han er holdets topscorer og derfor naturligt nok også attraktiv for os. Han passer rigtig godt ind i vores spilsystem, og er derfor en rigtig god tilføjelse til truppen”, fortæller Stig Pedersen.

Kenan er en stor og stærk spiller, men også med en god hurtighed og teknik. Aftalen med ham løber frem til sommer.

“Vi er rigtig glade for at have styrket vores angreb, i kampen om topplaceringerne i Nordicbetligaen”, afslutter Stig Pedersen.

Derudover skal Brent McGrath opereres her inden sæsonstart, det gør at han ikke er med i sæsonstarten. Han forventes dog tilbage i midten af marts.

Kenan her i duel med Frans fra efterårets kamp på Monjasa Park, mod Brabrand