FC Fredericia startede forårssæsonen ud med sejr på 4-2 over Esbjerg i søndags, og den stil ser cheftræner Jesper Sørensen gerne fortsætte. 

Hvad er dine forventninger til foråret?

– Jeg forventer at vi kommer til at spille et godt forår, spille noget god fodbold – ligesom vi gjorde i efteråret, hvor vi scorede flest mål.

Hvordan har spillerne arbejdet i vinterpausen?

– Spillerne har arbejdet stenhårdt vinteren over, vi har presset dem – men også med øje for at de ikke skulle gå i stykker. Vi har fået en del nye spillere ind som lige skulle ind i spillestilen, og det er de kommet rigtig fint.

Hvordan ser du truppen nu?

– Vi har en bredere trup nu end vi havde i efteråret. Vi har fået Erik ind, som er en lovende stopper med noget hurtighed, med Kenan bringer vi noget mere fysik ind i offensiven, og så har vi i Mikkel Hedegaard fået en rigtig god all-round spiller ind – de skal spilles bedst muligt ind, så vi kan bruge dem bedst muligt.

Hvad er målet for foråret?

– Der er to linjer i ligaen, den ene har vi tre point til, og den anden har vi 18 point til. Så det er klart at vi kigger mest mod den hvor vi har tre point til. Det skal vi også, det er det vi arbejder efter – så må vi se om vi lykkedes med det, vi skal i hvert fald gå efter det.

Hvordan ser du programmet?

– Vi har et meget komprimeret program, derfor er det vigtigt at spillerne er klar. Vi ved der kommer karantæner og skader, så derfor er det også ekstra godt at vi har en bredere trup nu.

Hvad er dit syn på pokalkampen mod AaB?

– AaB-kampen er vigtig, men det er en kamp vi tager når den kommer. Men som det er med alle de kampe vi spiller, så går vi kun efter at vinde.

Hvordan forbereder i jer på banernes tilstand, som de er her i starten af sæsonen?

– Banerne er ikke tema for os. Overordnet ser har vi en spillestil, den afhænger ikke hvordan banerne er. Vi spiller på den måde vi spiller på, uanset forholdene.

Næste udfordring for Jesper og resten af holdet er Vendsyssel FF, som vi besøger på søndag d. 18/3 klokken 13.45, i Hjørring, hvor vi med tre point kan komme op på siden af netop nordjyderne med en sejr.