FC Fredericia startede bedst ud i opgøret mod Lyngby, med et klart spilovertag, og overvægt i muligheder. Men de store målchancer udeblev i kampens første 30 minutter.

Første halvleg bød ikke på et hav af chancer, men kort før pausen faldt halvlegens to bedste muligheder til FC Fredericia.
Først sendte Dennis et skud fra kanten af feltet afsted mod Thomas Mikkelsen i Lyngby-målet, og skuddet manglede blot få centimeter fra at være sæsonens bedste mål, da afslutningen havde retning på krydset, men måtte nøjes med at kysse  overliggeren.

Herefter blev Jacob Buus sendte i dybden, og smed et fladt indlæg bagud i feltet, som Dennis Høegh var tæt ved at kunne omsætte til en føring. Lyngbys forsvar fik dog nedlagt Dennis Høegh, til store protester fra spillere, trænere og publikum, der alle appellerede for straffespark.

Martin Ørnskov sendte kuglen i eget net efter 67 minutter, da Jacob Buus brød igennem på hans højre kant og sendte et hårdt fladt indlæg ind i boksen, som Martin Ørnskov ramte først og derved kom FC Fredericia på 1-0.

Kort tid efter scorede Dennis Høegh til 2-0 i det 71. minut, hvor Anders Holvad med hæl og tå, fandt Dennis Høegh der så kunne udbygge føringen, til stor glæde for offensivspilleren.

Kampen sluttede med en 2-0 sejr til FC Fredericia.

Næste hjemmekamp på Monjasa Park er på onsdag d. 26. september, hvor vi tager imod SønderjyskE i Sydbank Pokalen.

Startopstilling:

Mål: Alexander Nybo

Forsvar: Jacob Buus – Manjrekar James – Mathias “Malte” Johannsen – Nicolaj Ritter

Midtbane: Christian Sørensen – Andreas Oggesen – Christian Ege Nielsen – Victor Torp

Angreb: Dennis Høegh – Anders Holvad

Indskiftninger:

Tilskuere: 789