FC Fredericia henter Mikkel Hedegaard på en lejeaftale frem til sommer.

“Vi har lavet en aftale med Mikkel Hedegaard og SønderjyskE, så vi har Mikkel resten af sæsonen”, fortæller direktør Stig Pedersen.

Mikkel Hedegaard er en spiller der kan dække flere positioner, og den alsidighed har været interessant for FC Fredericia.

“Mikkel er en spiller vi har holdt øje med længe, han kan spille flere pladser, både på backen men også på midtbanen, hvilket er nogle kvaliteter vi kan godt lide i FC Fredericia.  Som udgangspunkt er han dog hentet ind til at konkurrere om backpositionen”, fortæller Stig Pedersen.

Mikkel har i dag haft sin første træning med truppen, og med sig har han et positivt indtryk.
“Jeg er blevet taget godt imod af drengene, de virker som nogle gode fyre og jeg er sikker på at jeg nok skal falde til”, siger Mikkel Hedegaard.

Mikkel har også et positivt indtryk af Jesper Sørensen og hans spillestil.
“Jesper virker som en god træner, og hans spillestil passer mig rigtig godt. Folkene i klubben virker også som nogle gode mennesker, og jeg glæder mig bare til at komme mere i gang”, fortæller Mikkel Hedegaard.

Fra FC Fredericias side byder vi Mikkel velkommen til Monjasa Park, og vi glæder os til at se ham i aktion, i FC’s røde trøje.