Lukas Enevoldsen stopper i FC Fredericia fra dags dato efter et ophold i klubben på halvandet år. Lukas nåede at spille 34 kampe i den røde trøje, og forsvarsspilleren har været glad for sin tid i klubben:

”Det har været en super skøn tid, hvor man trives med en masse forskellige og gode mennesker på daglig plan. Dog har der ikke været en forløsning med spilletiden, som jeg havde forventet. Men fodboldudviklingen har været i fremskridt, Så jeg har været meget glad for min tid klubben.”, siger forsvarsspilleren.

Herudover er midtstopperen taknemmelig for de sociale relationer, der er dannet i klubben:

”Jeg vil tage en masse venskaber med, som i hverdagen på og uden for træningsbanen har været vigtig for min fodboldudvikling. Derfor kommer jeg helt klart til at se tilbage på min tid i klubben lærerigt både sportsligt og socialt.”, slutter han af med.

Vi ønsker Lukas al held og lykke i fremtiden!