Nicolaj Ritter om Ronnie Schwartz: Det er en farlig mand

Vi tog en snak med Nicolaj Ritter efter træning om topkampen på søndag mod Ritters tidligere klub, Silkeborg IF.

Nicolaj Ritter har spillet en del år i Silkeborg, og han glæder sig også til at møde nogle af de tidligere holdkammerater:

”Det er altid en fornøjelse at vende tilbage til dem, jeg har haft en god tid sammen med, og jeg havde en god tid i Silkeborg. Der er blevet skiftet lidt ud, men jeg glæder mig til at se dem der stadig er i klubben fra dengang.”

For en lille måned siden blev Nicolaj Ritter far til en lille pige, hvilket venstrebacken selvfølgelig er meget glad for:

”Det er så livsbekræftende. Alt ændrer sig, og alt kommer til at handle om min lille pige. Men alt gik godt, og vi er glade og lykkelige derhjemme.”

At det er overstået, og at alting er gået, som det skal, gør det også nemmere for Nicolaj Ritter at fokusere på fodbolden:

”Det fyldte selvfølgelig lidt før fødslen. Man vil jo gerne have en ud, og se at alt er som det skal være. Så nu hvor hun er ude, og hun har det godt, så er man glad, og man kan fokusere på fodbold.”

Til opgøret på søndag kommer forsvaret også på en prøve, når man skal forsøge at lukke ned for Ronnie Schwartz, og Nicolaj Ritter ved godt, at det er en dygtig spiller, de står overfor:

”Jeg tænker, at vi skal se noget video på ham en af dagene. Man kan tydeligt se, at siden han er kommet til Silkeborg, er det blevet betydeligt bedre for dem. Det er en farlig mand, så selvfølgelig skal vi have lukket ned for ham, men det er jo ikke holder, der er ham, så vi skal også se ud over Ronnie Schwartz.”

Inden udebanekampen på søndag er FC Fredericia det bedste holde på udebane i rækken, men det er ikke noget, som truppen tænker så meget over, mener Nicolaj Ritter:

”Jeg ved ikke, hvor meget vi tænker over det, men det er selvfølgelig en god statistik at have med. Jeg tror ikke, at truppen tænker så meget over, hvor vi spiller henne. Vi går ind til alle kampe for at vinde, og fortsætter vi vores udebane statistik, og får bygget lidt på hjemme, så skal det nok blive rigtig godt,” afsluttede Nicolaj Ritter.

Kampen spilles på søndag kl. 13:45 på Jysk Park, og den bliver også tv-transmitteret på tv3sport.