På lørdag går det løs. Efter mere end fire måneders pause starter sæsonen igen for FC Fredericia, når turen går til Amager, hvor Fremad Amager venter i forårssæsonens første kamp.

Efter at have været i gang med optakten i et par måneder, er spillerne i FC Fredericia nu ved at være klar til at spille i Nordic Bet Ligaen igen. Det fortæller Nicolaj Ritter.

“Folk glæder sig. Man kan næsten mærke det, at folk glæder sig til, at der skal til at spilles om point igen. Det er super fedt, og vi glæder os helt vildt.”

Udover en karantæneramte Mathias Gertsen er samtlige spillere til rådighed for cheftræner Jonas Dal. Også Nicolaj Ritter, som måtte sidde ude i de sidste to kampe i efteråret med en skade. Venstrebacken er glad for at være tilbage.

“Det er super dejligt. Det var på et heldigt tidspunkt, hvis man kan sige det. Jeg missede de to sidste kampe, og ellers har jeg brugt hele pre-season her til og komme tilbage. Det ser rigtig godt ud, og jeg er fulgt tilbage nu.”

Lørdagens modstander fra Fremad Amager er et hold, som tidligere på sæsonen besejrede FC Fredericia med 2-1 på Monjasa Park. Derfor forventer Nicolaj Ritter ikke en nem kamp.

“Det bliver altid bøvlet. Det er en god modstander, og vi håber, at vi kan få sat noget af det spil op, som vi ved, at vi er gode til. Så er det jo en fordel, at det er på kunstgræs. Vi glæder os helt vildt – og så skal det jo nok blive en god kamp.”

Hør hele interviewet med Nicolaj Ritter i videoen herunder: