FC Fredericia fik fredag aften spillet sig sikkert ind i top seks og går dermed ind i en lille pause med et godt udgangspunkt. Det skete dog ikke helt problemfrit, idet spillet ikke var perfekt, og fejlene var mange. Det blev derfor også kun til uafgjort mod et godt organiseret Vendsyssel-mandskab. Vi snakkede med manden, der til opgøret rundede de 100 kampe i den røde trøje, nemlig Mikkel Knudsen.
’’Det var en bøvlet forestilling fra os – både offensivt og defensivt. Det blev en meget rodet kamp, og vi formår ikke rigtigt at spille os ud af deres pres, og vi formår heller ikke rigtigt at sætte et godt pres på dem.”, siger backen.

Han kigger tilbage på et opgør, hvor mange ting ikke gik helt efter planen, hvor målet var at få forårets første tre point på hjemmebane. Det blev ikke tilfældet, men på den anden blev top seks sikret. Hermed var det en Knulle, der havde en ambivalent følelse efter kampen:
”Der er en lille frustration over (dagens) præstation, men overordnet set har vi nået vores målsætning nu. Vi er i top seks, og vi skal være glade. Som Michael sagde i omklædningsrummet, så skal vi huske at fejre de succeser, man har i den her fodboldverden.”, udtaler en reflekterende jubilar.

I interviewet kommer han ind på, at han glæder sig til at få tilskuere på stadion, men ikke mindst kredser han sig om, at han har spillet 100 kampe for FC Fredericia:
”Når kampen faktisk gik i gang, så tænkte jeg ikke over det. Men jeg vil sige op til kampen og nu her efter, hvor man så evaluerer, så er der en lille stolthed. 100 kampe er da pænt gået, og jeg har været super glad for alle mine kampe i klubben”, siger Mikkel Knudsen.

Se hele interviewet her: