Det skulle vise sig at være en kold fredag eftermiddag, da FC Fredericia spillede årets anden træningskamp mod Skive. Kampen blev spillet på kunstbanen ved Madsby Parken, hvor der ikke var adgang for tilskuere. Derfor var der ikke mulighed for at få glæde af at se debutanterne, Oliver Sørensen og Samson Iyede, udfolde sig for første gang i den fredericianske kamptrøje. Det var i kølvandet af de mange skavanker på holdet samt den seneste uges transferaktivitet, der har gjort det muligt at se de nye kræfter så hurtigt på banen. FC Fredericia passede derfor på flere af spillerne med små skader før tirsdagens træningskamp mod Silkeborg IF, hvilket også betød, at bænken under hele kampen bestod af en markspiller. Det kunne dog ikke mærkes på den manglende bredde i truppen, da FC Fredericia endte med at vinde kampen 3-2 over et nedrykningstruet og kompakt Skive-hold.


Efter kampen tog vi en snak med Michael Hansen for at få nogle ord på kampens forløb:
”Jeg synes, spillerne gør det godt. Mange af tingene kommer frem. Vi får lavet tre mål, det er også stærkt. Så synes jeg også, vi fik set nogle personer.”, siger cheftræneren.
Michael hæfter sig især ved præsentationerne af Oliver Sørensen og Samson Iyede, der var to af kampens store lyspunkter. Førstnævnte midtbanespiller var til opgøret omskolet som midtstopper, hvilket blev udført med stor autoritet og sikkerhed i de bagerste rækker:
”Han spillede stopper i dag, hvilket han også skal kunne, men det er ikke det, han er tiltænkt på den lange bane. Så synes jeg han var en powerfull spiller med god energi og en god fod.”, udtaler Michael om Oliver.

Derudover kunne cheftræneren ikke undgå at sætte nogle flotte gloser på vores nye angriber, Samson, som bidrog med et mål og to oplæg.
Overordnet set roses holdet også af cheftræneren efter kampen, hvor han kigger tilbage på strukturen og boldbesiddelsespillet som de ting, der fungerede bedst:
”Vi tager noget med herfra, også gælder det om til næste kamp at blive endnu skarpere i den vurdering. Så vi bruger den her kamp til at tage nogle individuelle skridt og som hold.”, udtaler Michael, mens han også kaster et blik på skadesituationen.
”Det (skadesituationen) skal blive bedre, eller det håber vi, at det gør. Vi håber, vi har flere folk klar, så vi har flere at gøre med. Det skal holdet også roses for, da det er sådan et puslespil på, hvordan kan vi få løst opgaven i stedet for, hvilket ting vi gerne vil se. Der håber jeg, at vi får flere folk i næste uge.”, slutter interviewet med.

Se hele interviewet her:

Startopstilling:
Målmand: Alexander Nybo
Forsvar: Nicolaj Ritter, Raphael Nwadike, Oliver Sørensen, Mikkel Knudsen
Midtbane: Christian Tue Jensen, Kristian Kirkegaard, Mathias Gertsen, Alexander Jensen, Christian Ege Nielsen
Angreb: Samson Iyede

Bænken: Justin Shaibu, Elias Olafsson

Målscorere:
Tue til 1-0
Samson til 2-0
Justin til 3-2