Det blev søndag eftermiddag til et nederlag mod Esbjerg på 1-0, hvilket er et hak selvtillidskontoen for fredericianerne, der har fået en dårlig start på foråret med to nederlag i træk. Efter kampen tog vi en snak med cheftræner, Michael Hansen, der gav nogle refleksioner og analyser af opgøret.

Overordnet set synes han, at kampen bølger meget frem og tilbage, hvor hjemmeholdet løser udfordringerne ganske fint i første halvleg:
”Vi skulle stå på tæerne i alt, hvad vi laver. Esbjerg er virkelig dygtige individuelt (deres spillere), stærke og gode til at beskytte bolden. (…) Vi skal kigge på vores egen kvalitet, der kunne blive bedre.”, siger cheftræneren om kampen.

Derudover har FC Fredericia været forbandet med brændte straffespark under Michaels tid som cheftræner, hvilket han kommer ind på i interviewet:
”Vi er ringe til det. Vi har brændt tre ud af tre, mens jeg har været her. Det er absolut ikke godkendt, og det koster point – selvom vi har andre muligheder”, uddyber han

Kampen kom ikke til hjemmeholdets fordel, og derfor er der pres på i næste opgør mod Helsingør. De er også med i ræset om top seks, og dermed er det en væsentlig kamp i grundspillet. Her ser Michael frem til opgøret og generelt slutspurten i grundspillet:
”Der er fem gode hold, som skal kæmpe om de tre sidste pladser i top seks. Det bliver mega spændende, og det kræver en god balance i spændingsniveauet og modet.”, reflekterer træneren over top seks ræset.

Du kan se hele interviewet her: