For tredje gang i sæsonen stødte lokalrivalerne fra FC Fredericia og Vejle Boldklub sammen lørdag klokken 13.00.

Til kampen havde cheftræner Jonas Dal endnu en gang valgt Alexander Nybo i målet. Forsvaret bestod af Jacob Buus, Erik Nissen, Christian Ege og Mathias Johannsen. På den centrale midtbane lå Andreas Oggesen og Victor Torp. Kanterne blev besat af Martin Mikkelsen og Agon Mucolli, mens angriberen i kampen hed Dennis Høegh. På pladsen lige bag ham var Mathias Gertsen placeret.

FC Fredericia satte sig fra starten af kampen på spillet. De gul-trøjede spillere var gode til at opsnappe løse afleveringer og spille bolden godt rundt mellem hinanden.

Efter fem minutters spil gav det overtag så for første gang en chance. Jacob Buus blev spillet godt igennem i højre side, og han sendte den fladt indover. Martin Mikkelsen hoppede over bolden, så Mathias Gertsen kunne sende bolden mod mål. Han ramte dog bolden for skævt til, at det blev farligt.

Herefter var kampen mere lige, og begge hold havde perioder med bolden, som dog ikke udmøntede sig i chancer.

Efter 18 minutters spil modtog FC Fredericia kampens første advarsel. Den tilfaldt Victor Torp.

Kampen bølgede meget frem og tilbage, men hver gang et af holdene var lige ved at få skabt sig en chance, kom der en forsvarsspiller på tværs.

Det var hjemmeholdet, som kunne bringe sig foran med 1-0. Det skete efter 43 minutters spil. Scoringen kom efter et kombinationsspil i højre side, som endte for fødderne af Arbnor Mucolli, det sparkede den ind til 1-0.

Scoringen var det sidste nævneværdige, som skete i den halvleg. Kort efter fløjtede dommeren nemlig til pause, og stilling forblev dermed 1-0.

Bare fire minutter efter pausen modtog FC Fredericia endnu en advarsel. Denne gang var det til Jacob Buus.

Kampbilledet i anden halvleg var meget lig første halvleg. Når et af holdene fik tid til at spille, blev bolden flyttet fint rundt, men de store chancer udeblev.

Efter 63 minutters spil foretog FC Fredericia holdets første udskiftning. Ud gik Martin Mikkelsen. Han blev erstattet af Anders Holvad, som dermed spillede sin kamp nummer 100 for FC Fredericia.

Ind til de sidste 13 minutter kom Steven Enna. Han kom på banen i stedet for Victor Torp.

Allerede minuttet efter var FC Fredericia så tæt på. Agon Mucolli kom god igennem i venstre side, og sendte den højt indover. Bolden havnede hos Jacob Buus, men hans skud blev blokeret ud til et hjørnespark. I forbindelse med det hjørnespark, blev der begået et frispark til Vejle Boldklub inde foran.

Med fem minutter igen fik FC Fredericia et hjørnespark i højre side. Den blev sendt godt indover af Mathias Gertsen, dumbede ned midt i feltet og blev clearet. Dog kun lige ud til Andreas Oggesen på kanten af feltet, som dog sendte bolden et stykke over mål.

Minuttet efter foretog FC Fredericia to udskiftninger. Ud gik Jacob Buus og Mathias Gertsen. Ind kom Kristian Kirkegaard og Lukas Enevoldsen.

De nåede ikke at være på banen længe, før Vejle Boldklub gjorde det til 2-0. Et indlæg fra højre ramte Kjartan Finnbogason i hovedet, som sendte den i mål.

FC Fredericia forsøgte sig helt frem til det sidste at skabe et mål. Et hav af bolde blev sendt ind i feltet, men hjemmeholdet afviste alle forsøg. Derfor endte det med en 2-0-sejr til Vejle.