Lørdag den 22. februar spillede FC Fredericia den sidste træningskamp i optakten til forårssæsonen. Kampen blev spillet i Højslev mod NordicBet Liga-konkurrenterne fra Skive IK.

Fra starten af kampen var Alexander Nybo valgt i målet. Foran ham spillede Jacob Buus, Erik Nissen, Christian Ege og Nicolaj Ritter. På den centrale midtbane lå Andreas Oggesen og Dennis Høegh, mens kantspillerne hed Agon Mucolli og Joachim Wagner. Helt fremme lå Anders Holvad med Kristian Kirkegaard lige bag sig.

Allerede fra kampens start var det tydeligt, at vinden skulle komme til at spille en stor rolle. Et hvert forsøg på bolde i luften blev besværliggjort af, at bolden stoppede i luften.

I første halvleg var det især FC Fredericia, som havde problemer med vinden, da de havde modvind. Det meste af FC Fredericias spil foregår dog ved jorden og på kunstgræsbanen i Højslev, så det fornuftigt ud.

Efter en halv times spil var FC Fredericia første gang tæt på en scoring. Jacob Buus sendte en lang bold fra højre side i dybden, som blev mistimet af en Skive IK-spiller. Bolden havnede hos Agon Mucolli, men et for langt træk betød, at angrebet ikke blev til noget.

Omkring fem minutter senere var det den anden kantspiller, Joachim Wagner, som var tæt på. Han modtog bolden på venstre kant, trak ind i banen og afsluttede. Skive IK-målmanden klarede bolden, men gav et hjørnespark, som der ikke kom det store ud af.

Tre minutter senere var FC Fredericia tæt på igen. Denne gang var det Kristian Kirkegaard og Anders Holvad, som kombinerede i feltet. Det endte med, at Kristian Kirkegaard var alene med målmanden på kort afstand, men igen klarede Skive IK-målmanden den.

 FC Fredericia skabte en del chancer de sidste 10 minutter, men scoringer kom der ikke nogen af i første halvleg. Dermed stod der 0-0 ved pausen, hvor FC Fredericia havde haft flest chancer.

Hjemmeholdet kom bedre med efter pausen, og efter cirka et kvarters spil i anden halvleg, måtte Alexander Nybo ud i fuld længde for at forhindre en scoring.

Et par minutter senere blev det meste af FC Fredericia-mandskabet skiftet. Ud gik Nicolaj Ritter, Christian Ege, Erik Nissen, Jacob Buus, Andreas Oggesen, Agon Mucolli og Anders Holvad. Ind kom Nikolaj Kirk, Mathias Johannsen, Lukas Enevoldsen, Uzo, Victor Torp, Martin Mikkelsen og Steven Enna.

Det var ikke de helt store chancer, som der blev skabt i anden halvleg. Begge hold havde vanskeligheder med at få spillet til at flyde.

Sådan var det indtil der var spillet omkring 67 minutter. Her blev Thomas Santos sendt afsted i dybden. Han sendte et skud afsted fra lidt inde i feltet, som passerede Alexander Nybo. 1-0 til Skive IK.

Med omkring et kvarter tilbage af kampen blev Kristian Kirkegaard taget af banen og erstattet af Mathias Gertsen.

Få minutter før kampen sluttede kom Dennis Høegh til en stor chance. Et hjørnespark havnede bagerst i feltet, hvor den havnede for fødderne af ham. En Skive IK-forsvarspiller fik dog hovedet på bolden inde på stregen, og afværgede situationen.

Til sidst i kampen blev Lukas Enevoldsen smidt helt frem, men større chancer end Dennis Høeghs blev det ikke til. Derfor blev det til et 0-1-nederlag for FC Fredericia.