Morten Dahm Kjærgaard har gennem mange år været en del af FC Fredericia. Han har både gjort sig som ungdomstræner og i de senere år som assistenttræner på NordicBet Liga-holdet for trænere som Peter Sørensen, Jesper Sørensen, Ove Pedersen og senest Jonas Dal.

Morten har dog fået muligheden for et spændende job andetsteds, og forlader dermed FC Fredericia et halvt år før hans kontrakt stod til at udløbe.

”Morten har været en del af FC Fredericia i mange år, og vi har været glade for at have ham i klubben. Så selvom det er med kort varsel, ønsker vi ikke at stå i vejen for, at han nu kan få lov til at prøve noget andet”, siger direktør Stig Pedersen, før han fortsætter:

”Vi glæder os over, at Morten har fået en mulighed for et trænerjob et andet sted. Han er klar til nye udfordringer og da han samtidigt skal i gang med sidste del af træneruddannelsen går Morten en spændende og interessant tid i møde”.

Det betyder samtidig også, at FC Fredericia nu står uden en assistenttræner til Jonas Dal på førsteholdet. Stig Pedersen er dog fortrøstningsfuld omkring situationen.

”Vi skal nu ud og finde en ny fuldtidsassistenttræner til Jonas Dal, og den jagt starter nu. Vi tager os tid til at finde den helt rigtige person til jobbet og håber at få ansættelsen på plads i løbet af januar måned.