Det var en skuffet Mikkel Knudsen, vi snakkede med efter kampen mellem FC Fredericia og Silkeborg, hvor sidstnævnte hold tog alle tre point. Det var en rodet kamp, og backen ser på opgøret med kritiske briller. Han mener nemlig, at silkeborgenserne dominerede første halvdel af opgøret, mens hjemmeholdet svarede tilbage i 2.halvleg med mere energi og spil:

”Vi minder mere om os selv i 2.halvleg end i 1.halvleg. Vi bliver presset for langt tilbage på banen, end hvad vi egentlig gerne vil. Men jeg synes, vi sidder på det meste i 2.halvleg, og der synes jeg ikke, at Silkeborg kommer frem til ret meget.”, udtaler Knulle.

Herudover mener han, at der var noget i sigte for det rødklædte mandskab, men det blev aldrig til en realitet, da trætheden meldte sig i kampens afsluttende fase:

”Vi havde følelsen, at der lå noget til os i 2.halvleg, men vi får desværre ikke puttet den kasse ind, som gør, at vi kan få momentum. Og så kan man vel godt se på os, at det er en hård afslutning på kampen, så vi er godt trætte og brugte.”

Det var ifølge forsvarsspilleren en kamp, hvor FC Fredericia manglede den sidste skarphed og et godt slutprodukt til at udligne, og derfor løb sejren til rækkens nummer to til trods for hjemmeholdets store muligheder:

”Vi har chancerne til det, hvor vi får spillet igennem til nogle gode chancer – også på omstillinger. Allerede i 1.halvleg synes jeg, at vi var farlige på omstillinger nogle gange, men vi mangler bare at putte den i kassen.”, slutter han af med at udtrykke.

Se interviewet her: