Grundet corona-restriktionerne kan du desværre ikke komme på stadion og opleve kampene, og det vil være sådan, indtil klubben meddeler noget andet. Vi håber, at I vil følge med på vores forskellige platforme eller streame opgøret på Viaplay klokken 14 søndag, nu hvor der ikke er adgang til at komme på stadion.

På søndag spiller vi forårssæsonens andet opgør, og her kommer Esbjerg på besøg. De ligger i øjeblikket nummer to i ligaen og har gennem hele grundspillet vist gode takter, der gør dem til et af de bedste udehold i ligaen. I den forbindelse har vi snakket med cheftræner, Michael Hansen, der sætter nogle ord på, hvordan holdet har bearbejdet Viborg-nederlaget. Derudover beskriver han, hvilken en størrelse Esbjerg er.
”Vi kan i hvert fald tage det med, at hvis vi skal have noget med mod så gode modstandere, som Viborg og ikke mindst Esbjerg, så skal vi kunne levere 100% individuelt og spille til vores stærkeste hele vejen rundt. Der må vi erkende, at det gjorde vi ikke. Vi skal videre i det og glæde os til at komme på hjemmebane.”, siger en reflekterende cheftræner om den seneste uges tid.

Derudover kigger han på Esbjerg som en anden opgave med andre nuancer, hvilket kræver, FC Fredericia skal forberede og omstille på en ny måde. Derfor har det været væsentligt for truppen at få flere tilbage fra henholdsvis skader og karantæne. Dog bliver ligheden mellem sidste kamp og den kommende kamp, at holdene har standardsituationer som deres force.
”Vi har i hvert fald set noget video på det og stille og roligt arbejdet på. Det nytter dog ikke at tippe al energi over på det, men det er helt sikkert noget, vi skal gøre og ikke mindst forberede os på.”, siger Michael Hansen.

Cheftræneren håber på, at kampen kommer til vores fordel, nu hvor vi er hjemmebane, og holdet skal vise sig anderledes frem efter sidste uges skuffelse.
”Vi har troen på, at her åbner vores forår på pointkontoen.”, slutter han af med at sige.

Se hele interviewet her: