Søndag eftermiddag skal Michael Hansens tropper en tur på Sjælland, og her venter oprykningsspillets nummer fire, FC Helsingør, i en utrolig spændende kamp. Det er nemlig et opgør, som kan være afgørende for kampen om at ende på 4.pladsen. FC Fredericia hentede senest en sejr imod Helsingør-mandskabet i april-måned med et komfortabelt resultat på 2-0. Vi snakkede med cheftræner og styrmanden for det fredericianske skib før sæsonens tredjesidste opgør.

”Jeg husker opgøret fra sidste måned, hvor vi spillede en rigtig fin kamp. Vi skal ud og forsøge at finde det samme niveau frem, fordi vi toppræsterede på et individuelt niveau i det opgør. Flere af vores spillere viste gode takter, og vi holdt også nullet, så det var både en god offensiv og defensiv kamp fra vores side.”, udtrykker Michael.

Han tror, at duellen bliver meget lige, da mandskaberne dyrker nogle af de samme spilledyder og har en direkte og offensiv tilgang i deres udtryk. Han tror, at kampbilledet bliver anderledes i den forstand, at Helsingør-holdet er på hjemmebane, dog er opgaven stadig identisk med den foregående kamp:
”Begge hold byder godt ind i det chanceskabende spil. Så man kan på den måde sige, at mandskaberne har samme intention med deres spillestil, men selvfølgelig er der mange forskelle også.”, udtaler han.

Begge hold har også haft et super fint slutspil, hvor FC Fredericia har vundet fire kampe ud af de seneste fem. Derudover har FC Helsingør indhentet tre sejre i deres seneste fem kampe, inklusiv en flot sejr over rækkens oprykningshold, Viborg FF:
”Vi kommer til at give hinanden kamp til stregen, hvilket jeg baserer på holdenes form og niveau i slutspillet. Helsingør har haft et godt forår, mens vi også har sammensat nogle flotte resultater mod de resterende hold i vores pulje.”

Afrundingsvis blev Michael Hansen spurgt ind til tabellen, og her er hans hovedpointe, at selvom 4.pladsen er i sigte, så er det ikke noget, som han har tænkt over eller italesat over for truppen. Han er dog godt klar over, at en sejr på Sjælland søndag eftermiddag rykker FC Fredericia et point fra en 4.plads, som kommende modstander i øjeblikket besidder.
”Selvfølgelig går vi efter at vinde kampen, men fokusset har hele tiden været at tage en kamp ad gangen. Motivationen ligger ikke der, da vores mål i slutspillet hele tiden har været at fortsætte den positive udvikling som hold og individ.”

Husk at du kan se kampen på Viaplay når der er kickoff klokken 15.