FC Fredericia skal en tur til Herfølge, hvor subholdene i oprykningsspillet skal i duel. Det er HB Køge med nul sejre i slutspillet, der møder et fredericiansk mandskab, som kommer med tre point i bagagen efter sidste uges pointhøstning imod FC Helsingør. Der er lagt op til et tæt opgør, når det går løs lørdag klokken 13:30, da mandskaberne plejer at spille lige kampe med en masse fysik og tænding.

Michael ser det som en svær opgave, da HB Køge har været stabile på hjemmebane i en længere periode. Derudover ser han det som et opgør, hvor holdene giver hinanden kamp til stregen, da det plejer at være nogle lige kampe mellem de to mandskaber.
”HB Køge byder godt ind med både noget fysik og et godt forår, hvor de har klemt sig med, ligesom vi har. Der bliver selvfølgelig gang i den med forhåbentlig den løssluppenhed, der kan blive, når vi kun kan opnå noget os to hold. Der er ikke så meget at undgå, når vi ligger sidst og næstsidst i den her pulje.”, siger cheftræneren.

”Det meste af vores tid bruger vi på os selv, hvad vi skal putte ind i kampe, hvor er det, vi synes, at vi kan gøre ondt på HB Køge. Hvordan griber vi initiativet med og uden bold, så på den måde glæder jeg mig til at følge op på en god uge, hvor vi især havde en god uge sidste uge.”, uddyber cheftræneren med henblik på Helsingør-kampen, der resulterede i den første sejr til fredericianerne i slutspillet.

Michael Hansen håber derfor, at drengene kommer ud og viser samme udtryk, som de viste imod FC Helsingør. Her var der en masse offensive kvaliteter, der kom til udtryk fra holdets kreative spillere, og derfor skal spillerne, ifølge cheftræneren, bygge videre på disse takter.

”Vi får brug for det offensive spil i morgen, men der er generelt mange gode ting, vi kan tage med. Vi skal bare huske, hvad der gjorde det, og så skal vi prøve at putte det ind igen, og så må vi se, om vi er dygtige nok til at skabe både en god kamp men også et godt resultat.”, siger han.  

”Alt i alt handler det for os om at have det sjovt med en seriøs målsætning, og det er at dominere alt det, vi kan og virkelig have respekt for vores modstander, specielt nede i vores felt. Det bliver godt at se.”, slutter han af med at sige.

Se hele interviewet her: