FC Fredericia spillede sig i Køge til en sejr på 2-1, hvilket placerer holdet på en femte plads med 38 point i slutspillet. Der var mange gode takter, som fortsatte fra sidste uges opgør, og dermed fik individualisterne for alvor sat deres præg på opgøret. Til trods for at holdet kun vandt med 2-1, så var chancerne tilstrækkelige til at banke flere mål ind. Derfor var det en glad og tilfreds cheftræner, Michael Hansen, som vi talte med efter opgøret.
“Det var godt, hvad drengene viste. Vi kom bagud tidligt, men fik hurtigt svaret igen med en udligning. Drengene viste over de 90 minutter, at mange af dem har et stort potentiale, der skal forløses oftere.”, sagde Michael nogle timer efter opgøret.

Han hæfter sig især ved, hvordan FC Fredericia-mandskabet greb kampen og ikke slap foden fra speederen. Han var tilfreds med, hvordan spillerne fandt gode løsninger, gav hinanden gode spillemuligheder og hjalp hinanden i løbet af kampen.
En af de faktorer, som bidrog til udeholdets høje tempo, gode energi og flotte spillekombinationer, var dobbeltudskiftningen i pausen. Her mener cheftræneren, at indskifterne kom ind og gjorde en god figur.
“Vi skulle fastholde vores høje energi og spil. Vi vil opretholde presset på dem og dermed også gøre brug af de ressourcer, som vi har til rådighed. Derfor kom indskifterne også ind og deltog aktivt i kampen for at vi kunne hive de tre point med hjem.”, udtaler manden med dirigentstokken for det fredericianske orkester.

Herudover kan man altid kigge tilbage og være kritisk over for, hvordan mandskabet indkasserede målet, dog er det ifølge cheftræneren ikke så vigtigt i dag, da glæden overstråler passiviteten ved 1-0 målet til HB Køge efter en standardsituation.
“Den her kamp gav os en tro på, at vi kan spille flot offensiv fodbold, hvIlket også styrker troen på at hente et godt resultat, når rækkens bedste hold lige nu, Silkeborg IF, kommer på besøg. Der var fremdrift i både den individuelle og kollektive udvikling, hvilket kom til udtryk gennem spillernes kompetencer. Vi skal fastholde momentum og spille med den frie tilgang, som vi har vist over de seneste to uger.”, uddyber han.

Næste gang mandskabet skal i aktion er 2. maj, hvor der venter et kæmpe brag i slutspillets femte runde. Her kommer Silkeborg IF på besøg, og holdet har i foråret været ustoppelige og hentet en masse point, der har gjort dem til kæmpe oprykningskandidater. Derudover bliver spændingsniveauet ikke mindre af, at der for første gang i 2021 kommer tilskuere på Monjasa Park. Derfor er der en masse på spil, når holdene tørner sammen i næste weekend.