Det blev i går til et nederlag imod FC Helsingør-mandskabet, og cheftræneren, Michael Hansen, var heller ikke begejstret over, hvad han så på banen. Han ærgrer sig over kampens forløb og spillernes individuelle præstationer, der ikke var på et højt niveau. Før kampen havde han håbet på, at FC Fredericia-holdet kunne tage alle tre point med hjem, da det ville have givet et godt udgangspunkt til at positionere sig på en 4.pladsen i de sidste runder af slutspillet. Det blev dog ikke tilfældet, og efter kampen var der også ros til modstanderholdet, FC Helsingør, som kommer til at ende komfortabelt på den placering:
”De skal roses for at gøre det svært for os. I store dele af kampen var de et skridt foran os, både spil- og energimæssigt. Det var vanskeligt at løse deres måde at spille på, hvilket krævede mere end 70 minutter af kampen, før vi spiste os alvorligt ind i opgøret og var i flere lejligheder ved at udligne.”, udtaler en frustreret cheftræner.

Han var ikke tilfreds med holdets præstation i første halvleg, som krævede en dobbeltudskiftning i pausen. Her hæfter han sig ved, at flere kunne have blevet skiftet ud, fordi det var essentielt med ændringer for at byde sig ind i kampen. Han mener nemlig, at FC Fredericia-mandskabet manglede sammenhæng i både tanke og handling:

”Det hang overhovedet ikke sammen i første halvleg i vores handlinger og tanker. Sammenhængen var der ikke, og det gjorde, at FC Helsingør dominerede halvdelen af opgøret. Der var ting i vores individuelle præstationer, som blev afgørende for resultatet. Vi gjorde det selvfølgelig ligeværdigt i den sidste fase af kampen, men mange små faktorer kunne have været undgået, hvis vi skulle have budt os ind fra starten.”, uddyber han.

Derudover mener han, at både ham og holdet skal kigge indad, da kampen ikke blev som ønsket for fæstningsholdet. Derfor skal FC Fredericia ud og revanchere sig på fredag, selvom mandskabet møder en svær modstander i form af Viborg FF, som i øvrigt skal spille Superliga-fodbold fra næste sæson.
”Det er vigtigt, at vi går ud og slutter godt af. Vi har spillet et fornuftigt slutspil, hvor det er blevet til fire sejre, og det skal vi forsøge at bygge videre på. Det bliver selvfølgelig svære opgaver imod henholdsvis Viborg FF og Silkeborg IF, men vi skal ud og toppræstere og se, hvorvidt det er nok til at få et godt resultat.”, slutter han af med.

Det går løs for Michaels tropper allerede på fredag, og her spilles sæsonens sidste hjemmebanekamp imod rækkens førerhold. Dernæst venter der en svær udebanekamp i Silkeborg, som også er rykket op til landets bedste række. Det er to modstandere, som fredericianerne har haft det svært imod i de seneste indbyrdes opgør, dog viste sejren i Esbjerg for en uge siden, at det er muligt at byde topholdene i slutspillet op til dans.