På søndag går det løs på Monjasa Park, når 1.divisionens fire og femte plads tørner sammen i et opgør, som meget vel kan gå hen og blive underholdende. Det er nemlig fællesnævneren for begge klubber, at de er boldsiddende mandskaber, spiller offensiv fodbold og er garanter for underholdning. Derfor er det en cheftræner, som ser frem til søndagens kamp, hvor hjemmeholdet kan høste slutspillets første tre point efter to nederlag i træk.

Michael Hansen er klar over, at de to mandskaber ikke er en del af oprykningskampen, men derfor er det alligevel en kamp, som han ser frem til efter en hård start på slutspillet:
”Der er ingen tvivl om, at vi skal bruge kampen, hvor vi dikterer den lidt mere. At vi er proaktive i forhold til, hvad vi foretager os. Vi har været lidt på hælene i de sidste to kampe, selvom man altid tror på det op til kampen. Vi må erkende, når vi kigger tilbage på de to kampe, så har de været bedre end os, dem vi har mødt.”, siger cheftræneren.

Han reflekterer over det sidste opgør mod FC Helsingør, der endte med en smal sejr til de sjællandske tropper. Her ser han på det forrige opgør som en tæt og lige omgang, hvor begge hold bød sig til. Her tror han på, at kampbilledet kommer til at være cirka det samme med hensyn til chancerne, kampen som bølger frem og tilbage og respekten for modstanderen:

”Vi håber, at de får noget at se til. Det bliver en lige kamp, som kan bølge frem og tilbage i selve kampen, og man skal være på tæerne for at have overhånden.”, udtaler Michael.
Her hentyder han også til fredericianernes formkurve sammenlignet med udeholdet, som kommer med en sejr i bagagen.
”Jeg forventer, vi viser os bedre frem i morgen end de forrige kampe. For så er jeg egentlig fortrøstningsfuld, om vi får et eller tre point, det må vi se. Men vi skylder os selv at byde mere ind og spille vores kort på vores side, hvilket vi har manglet.”, uddyber han.

Endvidere var det oplagt i interviewet at spørge cheftræneren indtil forsamlingsloftet, der fra på onsdag bliver hævet. Det betyder, at der kommer tilskuere tilbage på tribunen, hvilket kan være med til at øge dramaturgien i de resterende kampe i slutspillet. FC Fredericia får mulighed for at gæste fans til fodbold den 2.maj, hvor Silkeborg IF gæster fæstningsbyen. Cheftræneren har i interviewet også et par ord til ophævelsen af corona-restriktionerne:

”Vi vil gerne glæde vores tilskuere på hjemmebane, så det er fedt, at der kommer liv på lægterne. Fedt at de kommer tilbage, og jeg håber, at der er mange, som har lyst til at komme ud og se den nye tribune, der er færdig. Det bliver både godt for spillerne men også selvfølgelig for mig.”, slutter en glad Michael af med at udtrykke.

Se hele interviewet: