I morgen aften spilles endnu en af de små finaler i grundspillet, da Hobro IK kommer på besøg i Fredericia. Det er to mandskaber, som stræber efter at få forårets første sejr samt at være i top seks efter 22 runders spil. Dermed er scenen sat til et opgør, der både kan streames på Viaplay og ses på TV3 Sport.

Før kampen fik vi talt med cheftræneren, der gav et indblik i den seneste uges træning, forventninger til morgendagens opgør og ikke mindst, hvordan den dårlige formkurve skal brydes.

”Vi skal til at få nogle point på kontoen. Vi har trænet, tænkt og snakket, og vi mener stadig, at vi skal holde fast i den måde, vi griber tingene an på. Så vi har en optimisme i, at vi er på hjemmebane igen.”, siger Michael Hansen.

Det har, ifølge cheftræneren, været en god træningsuge, hvor truppen har forberedt sig godt til opgøret. Derudover kigger han på Hobro-kampen isoleret fra resten af top seks kampen, og derfor er fokusset udelukkende på udeholdet fra Hobro, der vandt mod fredericianerne i seneste opgør.
”Selvfølgelig kigger vi på tabellen, men når man lige har tabt kampe, så skal man bare kigge på den næste kamp. For os nytter det ikke at kigge på tabellen, hvis vi ikke får point”, uddyber Michael.

Han ser også på morgendagens modstander som gode, og han har respekt for dem. Her reflekterer han især på deres rutine, fysik og ikke mindst erfaringen fra Superligaen, som mange af deres spillere bærer på:
”De har også deres udfordringer, ellers har de ikke lagt, hvor de gjorde. Lidt ligesom os selv. Så vi har dyb respekt for vores modstander, samtidig tænker jeg, vi har en god chance for at vise os godt frem”, fortsætter han med.

Til sidst i interviewet kommer han ind på, hvad det vil betyde for selvtillidskontoen at få point især efter nogle hektiske runder i foråret. Du kan se det hele her: