Der sker en hel del i FC Fredericia for tiden.

For blot en uge siden meldte klubben ud, at Jonas Dal var blevet hentet til AC Horsens og i samme uge startede byggeriet af Monjasa Parks nye tribune, hvilket også kan høres i video-interviewet med vores nye træner,, og søndag kunne klubben så også melde ud, at den nye cheftræner hedder Michael Hansen, og kommer til klubben fra en stilling som Head of Coaching hos Silkeborg IF. En stilling hvor Michael Hansens primære opgave var at holde styr på den overordnede linjer for klubbens talentudvikling og sørge for, at der var en rød tråd mellem de forskellige hold og årganges træninger. Med andre ord, så var han manden, der skulle sikre, at al træning i klubben blev gjort korrekt.

Den første dag på en ny arbejdsplads er altid noget specielt, og sådan var det også for Michael Hansen, da han mandag gik gennem porten til Monjasa Park, og skulle hilse på sin nye spillertrup og sine nye kolleger. Han havde glædet sig gennem et par dage, og var egentlig heller ikke tvivl, da muligheden bød sig. FC Fredericia var et projekt, han godt kunne se sig selv være en del af.

– Der er et godt fundament i klubben med hensyn til måden at se fodbold på, men også det mere fysiske aspekt, for spillerne er i god form, fortæller cheftræner Michael Hansen.

Ordet “proces” går ofte igen, når man taler med folk i fodboldverdenen, og det er der en ganske særlig grund til, for selvom fodbold handler om resultater, så er vejen til de resultater lige så vigtig, for ellers når man dem simpelthen ikke.

– Jeg tænker ikke, at vi har lært det hele om en uge, men heller ikke om halvt år, for jeg tænker mig selv som en træner, der hele tiden finder nogle små nuancer i det, som jeg gerne vil.

Det handler nemlig om at finde nuancerne og forbedre dem, særligt når fundamentet nu er på plads.

– Vi skal hele tiden arbejde med os selv, og jeg tænker os som en klub, der gerne vil nuancere og udivikle det vi har, fortæller Michael Hansen.