Forud for kampen mod Skive IK tog vi en snak med cheftræner Michael Hansen.

I Skive møder vi en modstander, som det ikke er forfærdeligt lang tid siden, at vi mødte sidst, hvor vi vandt med 2-1 på Monjasa Park, men præstationen var ikke prangende, og det vil cheftræneren gerne gøre op med tidligt lørdag eftermiddag på Hancock Arena i Skive.

– Jeg har kigget meget på den seneste kamp mod Skive, men også kampen mod Kolding. Det er to kampe, som vi vinder, men hvor vi lige så godt kunne have tabt, og det skal vi gøre bedre mod Skive. Generelt har vi været gode til at starte kampene godt, men har haft svært ved at få dem lukket, og det skal vi blive bedre til, fortæller Michael Hansen.

Skive IK indtager pt. rækkens absolutte sidsteplads, og har kun 3 point på kontoen efter 12 kampe, men antallet af point viser ikke det store billede, for Skive har bestemt haft muligheder til mere, hvis man spørger Michael Hansen.

– De har spillet mange lige kampe, hvor de lige godt kunne have fået nogle flere point med, derfor skal vi også være klar på at tage kampen op med dem, og få kampens præmisser over på vores side, lyder det fra cheftræneren.