Det var en positivt stemt cheftræner, vi fangede efter dagens opgør mod AC Horsens.

Trods nederlaget kunne han se flere positive elementer i spillet, der var kommet med fra træningsbanen, men også særdeleshed forbedringer fra spillet i pokalkampen mod FC Sydvest 05.

– Hvis jeg skal opsummere det kort, så gik operationen godt, men desværre døde patienten, siger Michael Hansen

– Vi er selvfølgelig ikke glade for at have tabt en fodboldkamp, men jeg er glad for at se, at vi har løftet os på flere parametre i forhold til kampen i mandags, fortæller cheftræneren.

Og det var da også et helt andet udtryk drengene kom med i dagens opgør mod AC Horsens, selvom de ifølge cheftræner ikke fik skabt de helt store chancer i første halvleg, så kom de bedre med i anden halvleg.

– Vi kom frem til nogle flere chancer i anden halvleg, og får da også scoret, men det er klart, at når vi møder et hold som Horsens, og laver nogle personlige fejl tæt på feltet, så straffer de os med det samme, siger Michael Hansen.

Og cheftræneren var glad for dagens modstander i form AC Horsens, som har den forhenværende FC-træner Jonas Dal i spidsen.

– De yder os noget god modstand, og får testet os godt, det er nogle store gutter nogle af dem, men det var godt for os at blive testet mod et superligahold, og jeg synes egentlig, at vi gør god figur i løbet af kampen, lyder det fra Michael Hansen.

Se hele interviewet med cheftræneren i videoen herunder.