FC Fredericia spillede lørdag eftermiddag den sidste kamp i efterårssæonen mod HB Køge. Fredericia skulle genfinde sig selv efter to nederlag i træk, og derfor var det oplagt for hjemmeholdet at tage kontrollen over opgøret fra kampens første fløjt. Det blev dog ødelagt af udeholdet, der scorede på en omstillingsmulighed.

– Vi griber kampen fuldstændigt fra start af, også kommer vi bagud 1-0. Derfra synes jeg, at vi specielt i første halve time har mange chancer, mange skud på mål inde i deres felt. Kvaliteten var der ikke lige, udtaler cheftræner, Michael Hansen.

Efter pausen kom Fredericia ud med et offensivt udtryk, og det blev styrket endnu mere af nogle indskiftninger, som fik en stor del i udligningsmålet.

– Dem, der kommer ind i dag, gør det godt. Ege kommer ind og fylder på midtbanen, og Justin kommer ind og scorer. Vi skifter begge backs tyve minutter før tid, og der kommer mere liv der, siger Michael Hansen.

Der manglede kvalitet i slutproduktet, dog var indholdet acceptabelt. Derfor var det et vigtigt point at få efter to nederlag på stribe, selvom der manglede den sidste skarphed foran målet. Fredericia går nu på juleferie med 27 point efter et efterår med et tæt kampprogram.

– Alt i alt et rigtigt godt efterår som ikke sluttede med en sejr, men så er det næstbedste et point, slutter træneren af med.

Se hele interviewet med cheftræneren lige her: