Opgøret mod Silkeborg var kortere end normalt, og derfor betød det også, at intensiteten og tempoet var højt fra første fløjt. Cheftræner, Michael Hansen, ser på opgøret, hvor begge mandskaber fik vist deres kvaliteter, mens de skiftevis tog initiativet i kampen.

”Det var spændende med to gange 30 minutter, hvor man kan give den fuld gas. Vi havde delt det op i to perioder. I de første 30 lod vi initiativet lidt mere til Silkeborg. I anden halvleg åbner vi mere op.”, siger cheftræneren om kampens forløb.

Michael hæfter sig ikke så meget ved kampens resultat, men i stedet så han mange gode takter, der kan bruges i fremtiden. Blandt andet fungerede kommunikationen på holdet rigtigt godt:

”Vores kommunikation var på noget af det højeste niveau, jeg har set. Med kommunikation mener jeg, at vi gør tingene sammen, og der blev kommunikeret, hvad vi gør sammen”, siger cheftræneren.

”Vi får set nogle personer i dag, der gør det godt og stepper op. Næsten hele vejen rundt leverer alle på et godt niveau. Der var nogle plusser i den individuelle præstation”, uddyber Michael.

Se hele interviewet for at høre om skadesituationen i truppen og Michaels tanker om Leonel Montanos debut: