Cheftræner, Michael Hansen, og hans tropper spillede søndag eftermiddag imod klubben, som han tidligere har trænet. Det var nemlig Silkeborg IF, der kom på besøg og var i fællesskab med hjemmeholdet med til at skabe rammerne for en tæt fodboldkamp, der underholdt de 569 tilbagevendte tilskuere. Dog kunne Michaels tropper ikke give en sejr til hjemmepublikummet, eftersom rækkens stærkeste formhold hev alle tre point med hjem.

Manden med dirigentstokken for det fredericianske orkester var heller ikke en storbegejstret mand efter opgøret, da flere spillemæssige faktorer gjorde det umuligt for FC Fredericia at vise de offensive finurligheder, der ellers har været kendetegnene ved holdets præstationer i de seneste opgør:

”Vi manglede lige det sidste fra vores individualister, der lige lavede toppræstationer – der mangler vi noget. Det gjaldt dog begge hold, at tingene manglede det sidste. Jeg er glad for, at vi får budt ind og får lavet en ordentlig fodboldkamp et virkelig godt hold i vores række.”, udtaler Michael Hansen

Han ærgrer sig over, at holdet manglede et godt slutprodukt, når de store chancer opstod. Her manglede kynismen foran målet, men på den anden side gendriver han over kampens forløb og ser det som en omgang, hvor hjemmeholdet slap for at indkassere flere end et enkelt mål. Der var nemlig opsejling til udeholdet kunne score flere gange, men de manglede også skarpheden:

”vi får kreeret tre-fire chancer, hvor mulighederne virkelig er store. Måske de største faktisk i kampen. Her giver Silkeborg os problemer med bolden. For det første har de mange opløb og mulige situationer, hvor det kunne have blevet større, og det havde været sværere for os at komme tilbage i kampen, hvis de havde lukket og slukket den dér.”, siger cheftræneren.

Derudover var det en fodboldkamp, som krævede mange kræfter og udskiftninger for at følge kampen til dørs:

”For det andet skulle vi kæmpe rigtig hårdt for at få bolden. Altså vi løber rigtig mange meter, og vi skulle hele tiden være klar på, om vi skulle frem eller holde sig tilbage fra boldholderen. (…), Jeg ser et omklædningsrum, der har givet alt, hvad de har og løbet alle de meter på en bane, som besværliggjorde det for begge hold – og det hev kræfter ud af folk.”, uddyber han.

Hør interviewet og bliv klogere på hvordan holdet skal bruge den her kamp i det videre forløb i slutspillet, samt hvordan holdet skal sætte sig op til et tæt kampprogram.