FC Fredericia tabte i sidste weekend efter et top-fire opgør imod FC Helsingør, der vandt fortjent efter en overbevisende præstation. Således har rækkens nummer fem mulighed for at rejse sig igen i morgen aften, når Viborg FF kommer på besøg. Det bliver dog ikke en lettere opgave end kampen i søndags, og det har Michael Hansen også italesat over for spillerne. Ifølge ham kræver det nemlig, at der skal toppræstationer over hele linjen, hvis der skal gives point til hjemmepublikummet i sæsonens sidste hjemmebanekamp:

”Spillerne skal ud og toppræstere igen. Vi skal præstere på et individuelt niveau i morgen både på de fysiske parametre men selvfølgelig også i det mentale i det. Det er rækkens førerhold, der kommer på besøg, og det er sidste hjemmebanekamp. Så vi vil gerne udfordre dem.”, udtaler FC Fredericias cheftræner.

Herudover håber han på, at holdet kan øge sejrene i slutspillet, hvor det indtil videre er blevet til fire af dem i otte mulige kampe. Cheftræneren er tilfreds med, hvordan holdet har formået at spille sig op med de bedste hold i 1.division, selvom det rødklædte mandskabet startede oprykningsspillet med to nederlag i træk. Det var blandt Viborg-mandskabet, som holdet tabte imod, og dermed er der noget at revanchere for Michaels tropper. Viborgenserne har nemlig vundet de seneste to kampe imod fredericianerne, hvor klasseforskellen har været meget tydelig. Men ifølge ham kan det blive en anden kamp i morgen, da truppen kommer med noget momentum efter 12 point i slutspillet:

”Det bliver en stor mundfuld for os men også en fed opgave. Jeg glæder mig lidt til at se, om vi kan fortsætte, det vi har gjort i slutspillet, hvor vi har fået et pointgennemsnit, der er højere, end vi ellers har haft.”, siger han.

I interviewet kredser han sig også om kampens betydning for det videre forløb i sæsonen. Han mener nemlig, at det er en super vigtig kamp til trods for, at de fleste hold har cementeret sig fast på de forskellige pladser i tabellen. Kampen kan nemlig bruges til at se, hvor langt holdet er i deres udvikling og give nogle løsningsforslag på, hvad der skal arbejdes med i den kommende sæson:

”Vi er sportsfolk, og vi vil gerne vinde vores kampe. Jeg synes, det er irriterende, når vi ikke lykkes med vores ting. Så både jeg som træner og den enkelte spiller kan virkelig bruge det til noget. Her kan vi bruge de her to kampe til at finde nogle svar, der kan hjælpe os ind i næste sæson.”, slutter han af med.