FC Fredericia spillede fredag aften en svær udebanekamp mod et formstærkt FC Helsingør, hvor holdene har byttet placering i tabellen. Michael Hansen ser det som en spændende men også svær tid, når holdet skal rejse sig igen på fredag mod Hobro. Det er nemlig blevet til tre nederlag ud af tre kampe, som også er blevet til nul mål. Derfor er FC Fredericia i en dårlig stime, og det er til trods for nogle hårdtarbejdende holdpræstationer, som senest kom til udtryk mod Helsingør-mandskabet:

”Vi giver i dag en rigtig flot indsats i forhold til at komme op til chancerne. Jeg kan sagtens se, vi laver nogle pasningsfejl og tæmmefejl – generelt mange tekniske fejl. Vi må erkende, at vi ikke er skarpe nok i feltet”, udtaler cheftræneren.

Træneren kommer også ind på, at de interne relationer skal styrkes fremadrettet, da det er tydeligt på den offensive del, at der mangler flydende og gode takter mellem spillerne:

”Det er de små ting, detaljer, der afgør kampene. Spillerne skal finde den kvalitet frem, som vi ved, at de har. Vi mangler at ramme de rigtige afleveringer og skyde på den første indskydelse i stedet for at tage to berøringer og så bliver man blokeret.”, siger Michael om det generelle angrebsspil.

Med positive briller ser Michael Hansen, at holdet havde en god boldomgang samt kreativitet i spillet til trods for det manglende slutprodukt. Derfor ser cheftræneren frem til, at holdet kan komme i kamp igen fredag og bevise sig selv samt revanchere de dårligere resultater:
”Der er ingen tvivl om, at vi skal have pegefingeren frem og kigge på os selv. Lige nu er vi nede, men det er vi indtil, vi får det vendt. Sådan er fodbold også”, afslutter han af med.

Se hele interviewet her: